Τεχνολογία

O καιρός σήμερα – Zougla

Ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια, αναμένεται τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Πιο αναλυτικά, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια όμως έως το πρωί στα δυτικά και κατά το μεσημέρι και απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 22 έως 40, στη Θεσσαλία από 22 έως 37, στην Ήπειρο από 22 έως 41, στη Δυτική Στερεά από 24 έως 39, στην υπόλοιπη Στερεά από 24 έως 36, στην Πελοπόννησο από 22 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 38, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 38, στις Κυκλάδες από 24 έως 32, στα Δωδεκάνησα από 25 έως 31 και στην Κρήτη από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

O καιρός στην Αττική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα κατά τόπους 4 έως 6 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

O καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα δυτικά θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα γίνουν ανατολικοί έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 27 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button