Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Υπότροπος ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάθεση υπομνήματος κατά των ναζιστών εγκληματιών

Με αιχμές σχολίασε το ΠΑΣΟΚ τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάθεση υπομνήματος στον Άρειο Πάγο για την απαγόρευση συμμετοχής των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – για δεύτερη σημειωτέον φορά – δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των περιτριμμάτων της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στις ευρωεκλογές» επισημαίνει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε δηκτικά και την ανακοίνωση του τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Αυλωνίτη, ότι «η Δικαιοσύνη δεν χρειάζεται βαστάζους και από υπομνήματα». Αφού υπενθυμίζει ότι «η νομική διαδικασία είναι ξεκάθαρη και ορίζει την υποβολή υπομνήματος εκ μέρους των πολιτικών κομμάτων», το ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Είναι εξαιρετικά λυπηρό αν έτσι αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τη νέα ηγεσία του, τον αγώνα των προοδευτικών πολιτών ενάντια στους νεοναζιστές εγκληματίες». 

Από το ΠΑΣΟΚ δεν περνάει απαρατήρητη ούτε η αναφορά Αυλωνίτη σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέθετε σήμερα σχετικό υπόμνημα στο Άρειο Πάγο, ενώ η σχετική προθεσμία έχει εκπνεύσει προ τριημέρου. «Δεν αξίζει ούτε σχολιασμού», ήταν το «καρφί» της Χαριλάου Τρικούπη.

To άρθρο ΠΑΣΟΚ: Υπότροπος ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάθεση υπομνήματος κατά των ναζιστών εγκληματιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button