Πολιτική

Σκληρή κριτική σε Κασσελάκη από τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου – «Απόψεις εκτός θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ»

Σκληρή κριτική δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα όσα έχει πει το τελευταίο διάστημα, από όλα τα στελέχη που μετέχουν στο εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στο τραπέζι έπεσαν τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο για το «θαύμα» στη βάπτιση, την συνάντηση είχε προγραμματιστεί με το εβραικό λόμπι αλλά ακυρώθηκε και οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί ιερής συμμαχίας του ΝΑΤΟ.

Χαρακτηριστικό είναι πως όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαναν πως οι θέσεις που εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης είναι εκτός των θέσεων που έχει παραδοσιακά το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Όλα αυτά παρήγαγαν ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν κακό για το κόμμα σε μια κρίσιμη στιγμή», ανέφεραν τα περισσότερα στελέχη του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τα όσα συνέβησαν με τον Δημήτρη Παπανώτα, τα στελέχη του Εκτελεστικού Γραφείου έριξαν την ευθύνη σε όσους είχαν αναλάβει να ελέγξουν τα βιογραφικά και την κοινωνική δράση των υποψηφίων.

Τέλος κριτική δέχθηκε και ο Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, αναφορικά με τις δηλώσεις του για τον Φρέντι Μπελέρη και την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, λέγοντας πως και αυτή η θέση είναι εκτός των πολιτικών απόψεων του κόμματος.

Πηγές της Κουμουνδούρου πάντως σημειώνουν πως «δημοσιεύματα που αναφέρονται στο περιεχόμενο της συζήτησης της σημερινής συνεδρίασης του εκτελεστικού γραφείου υπό την προεδρία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη είναι απολύτως ψευδή».

 

To άρθρο Σκληρή κριτική σε Κασσελάκη από τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου – «Απόψεις εκτός θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button