Ομορφιά

Ιωάννα Τούνη: Χλιδάτες διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα – Έντονες αντιδράσεις για το βίντεο θηλασμού

Η Ιωάννα Τούνη περνάει ένα διαφορετικό καλοκαίρι, καθώς φέτος επέλεξε να κάνει tour στην Γαλλική Ριβιέρα και όχι στα ελληνικά νησιά.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μαζί με τον 6 μηνών γιο της και την κολλητή φίλη της, Στέλα Πάσσαρη βρέθηκαν στο υπέροχο Μόντε Κάρλο, απολαμβάνοντας χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές.

Η Ιωάννα Τούνη άφησε για λίγο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ελλάδα και έκανε για πρώτη φορά ταξίδι με την καλύτερη φίλη της μετά από δύο χρόνια.

Οι δύο συνεργάτιδες πάντα μαζί με το «Νουνίτο» εξερεύνησαν το Μόντε Κάρλο, ψώνισαν από διεθνείς οίκους μόδας και απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στην Γαλλική Ριβιέρα.

«Μου άρεσε πάρα πολύ, είναι γραφικό, κάπως ονειρεμένο και περιποιημένο, κάπως τέλειους κήπους, ωραία φυτά, ωραία μαγαζιά – ακριβά βέβαια. Δεν έχει πάρα πολλά πράγματα. Για ένα διήμερο είναι τέλεια. Είναι δίπλα στη θάλασσα. Μου έκανε εντύπωση ο κεντρικός δρόμος που γίνονται οι αγώνες ράλλυ και ήταν γεμάτος στρας» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για το Μόντε Κάρλο.

Χαμός με το βίντεο του θηλασμού

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο θηλάζει τον γιο της, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις και το hashtag #Τουνη και πήρε… φωτιά στο twitter. Κάποιοι επικρότησαν την κίνησή της να θηλάσει δημόσια, ενώ άλλοι την αποδοκίμασαν.

Δείτε κάποιες από τις αντιδράσεις:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button