Ομορφιά

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή, ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και την εύνοια ατόμων από το άμεσα φιλικό η ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Αρκετοί θα έχετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά συλλόγους και ομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπομονή που έχετε δείξει σε αντίξοες συνθήκες καθώς και η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθούν. Θα έχετε την εύνοια ανώτερων στην ιεραρχία ή μεγαλύτερων σε ηλικία που σας εκτιμούν και επιθυμούν να σας μεταφέρουν τη γνώση τους. Μια συμφωνία θα σας χαροποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχει έρθει η ώρα για να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας έτσι ώστε να δείτε τα όνειρα σας να μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης. Εύνοια δέχεστε αν ασχολείστε με νομικές υποθέσεις ή με το εμπόριο ή έχετε σχέσεις με το εξωτερικό. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με μια οικονομική σας συνεργασία που, ωστόσο, είτε θα γίνει κάτω από το τραπέζι, είτε θα πρέπει να μείνει προς το παρόν κρυφή. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά οικονομικές τακτοποιήσεις. Η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΛΕΩΝ

Εύνοια δέχονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας με την όψη αυτή, ενώ ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε μια συνεργασία με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον η οποία θα έχει πολλές προοπτικές επαγγελματικής, και ως εκ τούτου, οικονομικής εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να έχετε αυξημένες επαγγελματικές, και όχι μόνο, υποχρεώσεις. Ωστόσο, όχι μόνο θα καταφέρετε να τις «φέρετε βόλτα», αλλά και να ξεχωρίσετε. Σε αυτό θα βοηθήσουν, φυσικά, τόσο η εξυπνάδα σας, όσο και η διάθεσή σας να πάρετε ρίσκα και πρωτοβουλίες.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, φτάνει να τα πιστέψετε επενδύοντας πάνω τους, κυρίως σε χρόνο και ενέργεια. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σπουδών αλλά και σε ό,τι αφορά νομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς και ταξίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε οικονομικά, ή ακόμα και κληρονομικά, θέματα που σχετίζονται με κάποια μέλη της οικογένειάς σας. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει, είτε μια αγοραπωλησία ενός οικογενειακού ακινήτου, είτε η οικονομική του εκμετάλλευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες μετακινήσεις, καθώς και ελπιδοφόρες ειδήσεις, είναι τα δώρα της όψης αυτής για εσάς. Επίσης, εύνοια δέχεστε σε θέματα που αφορούν σπουδές ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα έχουν επιτυχία. Ένα ταξίδι που θα κάνετε με το ταίρι σας θα σας ανανεώσει αμφότερους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ

Θα ανανεώσετε την εμφάνιση ή και τη γκαρνταρόμπα σας τραβώντας τα βλέμματα και κερδίζοντας εντυπώσεις. Ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής ασχολούμενοι με την ευεξία σας. Ευκαιρίες και επιτυχίες θα έχετε στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε καθώς θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες και σε βελτίωση των οικονομικών σας. Αισθηματικά, θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και ίσως κάνετε μαζί και ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα σχετικά, είτε με τα επαγγελματικά σας, είτε με τα προσωπικά σας, που σας είχαν στρεσάρει αρκετά, θα βρουν λύση ή τουλάχιστον θα δείτε «φως στο τούνελ». Ορισμένοι θα ολοκληρώσετε κάποια συμφωνία σχετικά με την πώληση ή την οικονομική εκμετάλλευση ακινήτου.

Πηγή: Myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button