Οικονομία

EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS και HR MaSter από τη LAVISOFT

Η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E. ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου EPSILON NET και θυγατρικές της EPSILON NET A.E., Epsilon SingularLogic και EPSILON HR.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου EPSILON NET, η Epsilon SingularLogic απέκτησε την οικογένεια εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού με την ονομασία «ERP ERMIS» καθώς και όλα τα σχετικά υποσυστήματα (modules) που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του πληροφοριακού συστήματος έναντι τιμήματος 400.000 ευρώ, ενώ η EPSILON HR απέκτησε την οικογένεια εφαρμογών μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με την ονομασία «HR MaSter» έναντι τιμήματος 800.000 ευρώ.

Η οικογένεια εφαρμογών «ERP ERMIS» υποστηρίζει σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων με βιομηχανική και εμπορική δραστηριότητα και αποτελεί ένα σύγχρονο Σύστημα Διαχείρισης Εταιρικών Πόρων που επιτρέπει:

  • τη διαχείριση της παραγωγής
  • την στρατηγική διαχείριση και διοίκηση της φυσικής ροής των προϊόντων
  • την ακριβή καταγραφή της χρηματοοικονομικής δραστηριότητας
  • τη διαδικασία επικοινωνίας με τους πελάτες
  • τη διαχείριση Συμβολαίων τεχνικής κάλυψης πελατών

Η οικογένεια εφαρμογών «HR MaSter» υποστηρίζει την ολοκληρωμένη λειτουργία των Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού σε σημαντικό αριθμό βιομηχανιών, εμπορικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων του χρηματοοικονομικού τομέα και του τομέα παροχής υπηρεσιών καθώς και οργανισμών του δημόσιου τομέα.

Αποτελεί ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων για την παρακολούθηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την παρακολούθηση της ωρομέτρησης και των βαρδιών, όπως και για τον υπολογισμό της μισθοδοσίας.

Ο Όμιλος συνεχίζει με σταθερά βήματα την υλοποίηση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών με στόχο την αύξηση των μεριδίων αγοράς και του συνόλου των χρηματοοικονομικών μεγεθών του.

Στρατηγικός στόχος της διοίκησης της ΕPSILON NET παραμένει η παραγωγή αξίας για το προσωπικό, τους συνεργάτες και τους μετόχους του Ομίλου, ως ο μεγαλύτερος φορέας Business Software and Technology Solutions στην Ελλάδα.

To άρθρο EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS και HR MaSter από τη LAVISOFT δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button