Οικονομία

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Νέα Οδό, από τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 21:00, από το 78,2ο χλμ. έως και το 82,1ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα υπάρξουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α). Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται από την αριστερή λωρίδα.

Β ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τμήμα της δεξιάς λωρίδας και από τμήμα της Λ.Ε.Α.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button