Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στην Βαρβάκειο – «Συναντήσαμε μια άδεια αγορά»

Μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο Αγορά το μεσημέρι της Τρίτης (23.04.2024).

Συνομίλησε με επαγγελματίες και καταναλωτές και σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι «συναντήσαμε με τον δήμαρχο μια άδεια Βαρβάκειο Αγορά. Χθες ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος την Αγορά του Ρέντη, μας περιέγραψε πόσο καλά τα πάει με την ακρίβεια».

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε πώς «το πόσο καλά τα πάει, το βιώνει στην τσέπη του ο ελληνικός λαός. Τα στοιχεία της Eurostat είναι αποκαλυπτικά. Τον Μάρτιο, όπως θα δείτε, ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα ήταν υπερτετραπλάσιος από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Τόνισε ότι η ακρίβεια, το κόστος στέγασης και η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπονομεύουν  την καθημερινότητα του ελληνικού λαού.

 «Γι’ αυτό, στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία, που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Γι’ αυτό ζητώ να μας στηρίξουν. Να μας δείξουν την εμπιστοσύνη τους για να έχουν την επόμενη ημέρα ισχυρή, αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση που θα κάνει τη Νέα Δημοκρατία να αλλάξει τροπάριο και να κοιτάξει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», υπογράμμισε.

 Στη συνέχεια, οι κ. κ. Ανδρουλάκης και Δούκας συναντήθηκαν στο δημαρχείο.

Δείτε εικόνες

To άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στην Βαρβάκειο – «Συναντήσαμε μια άδεια αγορά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button