lifestyle

Το σημαντικό είναι να νιώθω καλά και να κάνω πράγματα που με διεγείρουν

«Είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια στα γηρατειά», παραδέχεται η Μόνικα Μπελούτσι. «Είναι πιο ισχυρά από μένα», συμπληρώνει η 59χρονη, διαχρονική, καλλονή.

Αναφερόμενη στο αδυσώπητο πέρασμα του χρόνου, στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε στο Elle Spain, η Μόνικα Μπελούτσι αποκάλυψε για τα γηρατειά:

«Είμαι σαν όλους τους άλλους, λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα».

Ειδικότερα η Ιταλίδα σταρ σχολίασε το γεγονός ότι μεγαλώνει, λέγοντας πως «είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα».

Συγκεκριμένα, η 59χρονη Μόνικα Μπελούτσι στη συνέντευξή της στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Elle ανέφερε:

«Είμαι σαν όλους τους άλλους, λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Και αν ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ. Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας. Υπάρχει ένας φυσικός μετασχηματισμός και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να τον αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με διεγείρουν».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button