Ομορφιά

Νότης Σφακιανάκης: Ο φημολογούμενος χωρισμός μετά από 32 χρόνια γάμου, οι ακραίες δηλώσεις και η σύλληψη το 2020

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο μπασίστας του Νότη Σφακιανάκη, Σάκης Πιλάτος και έκανε αποκαλύψεις για τον αγαπημένο τραγουδιστή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Θυμίζουμε τελευταία δισκογραφική δουλειά του Νότη Σφακιανάκη ήταν την άνοιξη του 2018, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη έγινε έναν χρόνο νωρίτερα στην εκπομπή «Late Night» με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν», ανέφερε ο  Σάκης Πιλάτος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποια γεγονότα, όμως δεν ξέρω γιατί δε μιλάει μαζί μας. Ξέρω ότι δεν έχει πρόβλημα. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο, μόλις το ανακαλύψει κανείς το αλλάζει αμέσως. Πάντως είναι καλά, εμένα αυτό με ενδιαφέρει», τονίζει ο γνωστός μουσικός.

«Είναι η απόφασή του και είναι σεβαστή. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής συνομιλίας ο Σάκης Πιλάτος.

Η σύζυγος του Νότη Σφακιανάκη

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο Νότης Σφακιανάκης εκτός από μία επιτυχημένη καριέρα μαζί με την Βρετανίδα σύζυγό του, Κίλι δημιούργησε μία υπέροχη οικογένεια και δύο παιδιά. Φήμες θέλουν τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή και τη σύζυγό του να έχουν χωρίσει. Φήμες τις οποίες ο ίδιος δεν έχει ωστόσο ο ίδιος επιβεβαιώσει.

Ο Νότης Σφακιανάκης γνώρισε το 1984 στην Κω μία πανέμορφη ξεναγό από τη Βρετανία, την Κίλι. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και το 1991 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι ολοκλήρωσε την ευτυχισμένη ζωή του όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Απόλλωνα και Αφροδίτη που σήμερα είναι 28 ετών.

Στο παρελθόν ο Νότης Σφακιανάκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τον Χάρη Λεμπιδάκη και είχε μιλήσει για την οικογένειά του, κάνοντας μία σπάνια εξομολόγηση.

«Η μάνα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος από τους δυο μας στον πλανήτη. Η μάνα, η μητέρα, η γυναίκα. Η γυναίκα μου είναι ένα μεγάλο στήριγμα σε ό,τι έχω κάνει. Είμαι φυσιολογικός γονιός», είχε πει ο Νότης Σφακιανάκης.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που για το διάσημο ζευγάρι ακούγονται έντονα οι φήμες της κρίσης στον γάμο του. Τον περασμένο Δεκέμβριο, για άλλη μια φορά έντονη φημολογία ανέφερε πως ο Νότης και η Κίλι είχαν πολύ σοβαρή κρίση.

Και η Κίλι, όπως έχει φημολογηθεί, βιώνει τον δικό της Γολγοθά παλεύοντας με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να ταξιδέψει στην Αγγλία για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Αυτή είναι η κούκλα Βρετανίδα σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή

Κως: Το νησί που λατρεύει ο Νότης Σφακιανάκης

Γεννήθηκες στις  02/11/1959 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου έζησε εκεί μέχρι και τα 7 του χρόνια. Αργότερα, μετακόμισε στην Κω, όπου διέμεναν οι συγγενείς της μητέρας του λόγω διαζυγίου των γονιών του. Μεγάλωσε ουσιαστικά με την φροντίδα των παππούδων του, καθώς η μητέρα του ζούσε με το νέο της σύζυγο στην Γερμανία, όπου ο Νότης την επισκεπτόταν και έμενε μαζί της για κάποια χρονικά διαστήματα.

Τελειώνοντας την Α’ Γυμνασίου ο έφηβος Νότης αποφασίζει να παρατήσει το σχολείο καθώς η αποτυχία στο μάθημα των μαθηματικών στις τελικές εξετάσεις του κόστισε και από τότε αρχίζει να εργάζεται δοκιμάζοντας πολλά επαγγέλματα. Η αγάπη του όμως για τη μουσική κυριαρχεί και από το 1975 ξεκινά να εργάζεται ως dj σε νυχτερινά μαγαζιά του νησιού.

Μερικά χρόνια αργότερα μάλιστα νοικιάζει έναν από αυτούς τους χώρους και παίζει ο ίδιος μουσική εκεί με την παρέα του. Το 1985 του γίνεται πρόταση από τους ιδιοκτήτες του καλοκαιρινού μαγαζιού που νοίκιαζε να εμφανιστεί αυτή τη φορά ως τραγουδιστής. Τρία χρόνια αργότερα τολμά να αναζητήσει την τύχη του στην Αθήνα, αλλά οι πρώτες απόπειρες να δικτυωθεί στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας αποτυγχάνουν.

Ο Νότης όμως δεν το βάζει κάτω και λίγο καιρό αργότερα ξεκινά να εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί «Ζορμπάς» όπου συνεργάζεται με την Αρετή Κυπραίου, το Γιάννη Ντουνιά και άλλους καλλιτέχνες. Πολύ γρήγορα του δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να τραγουδήσει στο πλευρό της αξέχαστης Πόλυς Πάνου στο κέντρο «Ανέτα». Στο ίδιο μαγαζί εμφανιζόταν τότε ο Γιώργος Σαλαμπάσης, ο Κώστας Μοναχός και η Κική Παναγιωτάκη. Η Πόλυ Πάνου ήταν η πρώτη που τον αποκάλεσε τότε «Άρχοντα» και του ζήτησε να ξανασυνεργαστούν το χειμώνα του 1989 μαζί με τον Σταμάτη Κόκοτα. Την επόμενη χρονιά ο Νότης Σφακιανάκης εμφανίζεται δίπλα στην Ελένη Δήμου σε νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας και εκεί τον εντοπίζουν ο Τέρρυ Σιγανός και ο Άκης Γκολφίδης, οι οποίοι γίνονται παραγωγοί του πρώτου του δίσκου από την Sony Music.

Ο Άρχοντας όπως είναι το ψευδώνυμό του είναι σήμερα ο πιο επιτυχημένος Έλληνας τραγουδιστής των τελευταίων δεκαετιών κι ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum.

Οι ακραίες δηλώσεις του

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι γνωστός επίσης για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, ο οποίος τον έχει φέρει ακόμα και σε κόντρα με συναδέλφους του. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που οι δηλώσεις του έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει δηλώσει υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής. «Επιβάλλεται να στηρίζετε τη Χρυσή Αυγή, διότι αυτή, αν μη τι άλλο, έχει μέσα και την Αυγή. Οι άλλοι έχουν μόνο το σκότος» είχε δηλώσει μεγαλοπρεπώς το 2013 στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του.

Έχει κατηγορηθεί για ομοφοβικές απόψεις, ρατσιστικά σχόλια και ξενοφοβία καθώς και για στήριξη στη στρατιωτική δικτατορία της 21ης Απριλίου λέγοντας ότι «Η δικτατορία του Παπαδόπουλου θα είχε αίσιο τέλος για την Ελλάδα, εάν δεν την είχαν καταλύσει». Επίσης, επιρρίπτει ευθύνες στην Ορθόδοξη Εκκλησία για την περίοδο της Τουρκοκρατίας στον ελλαδικό χώρο και έχει εκφραστεί αρνητικά έναντι των προσφύγων.

Για τον Σφακιανάκη, το σπάσιμο των πάγκων αλλοδαπών μικροπωλητών, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή του, είναι «μια χαρά» ενώ το θέαμα των μεταναστών στα φανάρια πλήττει την αισθητική του. «Δεν μπορώ να ζω στη χώρα του Σωκράτη, του Ομήρου, του Πλάτωνος και να υπάρχει αυτή η κατάσταση» είχε υπογραμμίσει ο ίδιος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί εναντίον του outing των ομοφυλοφίλων, της ΛΟΑΤ κοινότητας, και εναντίον έντυπων μέσων, καθώς κατά τον ίδιο προωθούν λανθασμένα πρότυπα.

Ο έρπης ζωστήρας στον λαιμό

Ο Νότης Σφακιανάκης είχε αποκαλύψει το 2019 πως είχε ένα πρόβλημα με την υγεία του και συγκεκριμένα στον λαιμό του.

Τότε είχε πει: «Το πρώτο μέλημά μου είναι να είμαι καλά για να μπορέσω να κάνω αυτό που κάνω και στο δίσκο. Δεν είμαι καλά, δυστυχώς. Δεν είναι καλά ο λαιμός μου. Πριν καιρό είχα ακυρώσει και συναυλία στην Κύπρο. Τότε ήταν λόγω του έρπητος ζωστήρα. Είχα βγάλει έρπητα ζωστήρα. Ήταν δραματικό. Δηλαδή δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αυτή η ασθένεια έχει τόσο πόνο».

 Η σύλληψη για παράνομη κατοχή όπλου και κοκαΐνης

Τέλη Νοέμβρη του 2020 αστυνομικοί σταμάτησαν τον Νότη Σφακιανάκη για τυπικό έλεγχο κι έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια και ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης).

Μία μέρα μετά ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ύστερα από τη σύλληψή του, για παραβίαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών. Ο Νότης Σφακιανάκης φορούσε χειροπέδες, συνοδευόταν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και φυσικά φορούσε και μάσκα στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

«Θέλω να σας πω κάτι ότι δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα» είπε ο Νότης Σφακιανάκης στους δημοσιογράφους, φεύγοντας από τα δικαστήρια όπου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.

Στον Νότη Σφακιανάκη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ ο εισαγγελέας απήγγειλε στον τραγουδιστή τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδαμε δημόσια τον Νότη.

Είναι η πρώτη φορά στα 35 περίπου χρόνια της καριέρας του που ο Νότης παραμένει άφαντος όχι μόνο από τις πίστες, όχι μόνο δισκογραφικά, αλλά και από συγγενείς και φίλους, ακόμα και από τους πιο στενούς, εμμένοντας σε μια απόλυτα μοναχική στάση ζωής. Κάποιες ελάχιστες φορές θα επισκεφτεί την εντυπωσιακή κατοικία που διαθέτει στη Βάρκιζα, μένοντας κι εκεί απομονωμένος για λίγα 24ωρα όπως έχει γίνει γνωστό.

Ο θάνατος του μικρού αδερφού του και αργότερα της πολυαγαπημένης μητέρας του Μαίρης, στην πορεία του κουμπάρου του στην Κω και πρόσφατα ο φημολογούμενος χωρισμός του από την εδώ και 32 χρόνια συνοδοιπόρο του και σύζυγο Κίλι ήταν γεγονότα αρκετά για να τον γονατίσουν.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button