Πολιτική

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media διαψεύδει πως του ασκήθηκε κριτική από το Εκτελεστικό Γραφείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Στέφανος Κασσελάκης δέχθηκε έντονη κριτική για τις θέσεις που έχει διατυπώσει το τελευταίο διάστημα, όμως ο ίδιος κάνει λόγο για εξαιρετικό κλίμα στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση Κασσελάκη έχει ως εξής: Σήμερα είχαμε συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου. Σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήσαμε για την αυριανή μας εκδήλωση και τις ευρωεκλογές. Το Μαξίμου έδωσε στα site που χορηγεί την εντολή να γράψουν πανομοιότυπα άρθρα περί «έντονης κριτικής στον Κασσελάκη και εσωστρέφειας».

Ευθεία μέθοδος, όπως η μονταζιέρα για τα Τέμπη. Δε χαίρονται με την ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ – γιατί φοβούνται ότι η χώρα θα αποκτήσει ισχυρή αντιπολίτευση που δε φοβάται τα συμφέροντα.

Είναι βέβαιο ότι ως τις ευρωεκλογές, το σύστημα προπαγάνδας Μαξίμου – Γκρίνμπεργκ θα παίξει τα ρέστα του. Ζητώ από τον δημοκρατικό κόσμο να είναι σε εγρήγορση και να φιλτράρει όσα φτάνουν στα μάτια και τα αυτιά του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button