Ομορφιά

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από τη Λένα Δροσάκη

Στην εκπομπή «CoFounders» στο Youtube μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε μεταξύ άλλων, για τις αλλαγές που έφερε ο χωρισμός του από την Λένα Δροσάκη, ενώ τόνισε πως ο γιος τους είναι η απόλυτη προτεραιότητα του.

«Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στην ζωή μου, αλλά το πιο βασικό, τα σχεδόν τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Εκεί είναι η βάση, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα και ορίζονται όλα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σχετικά με όσα τον εξοργίζουν στην κοινωνία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε: «Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι. Βρέθηκα μπροστάρης στο κίνημα του #metoo και με ενοχλεί όταν άνθρωποι της δικής μου δουλειάς προσπαθούν να το υπονομεύσουν και υπάρχει μία αχαριστία».

«Λένε: τι χρειάστηκε τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια; Εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα… με όποιο κόστος», κατέληξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 

Να θυμίσουμε ότι οι δυο ηθοποιοί που έχουν αποκτήσει έναν γιο, εδώ και περίπου τέσσερις μήνες έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους, μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου τους, έχουν επιλέξει να κρατήσουν μια διακριτική στάση ενώ, την τελευταία ημέρα παραστάσεων στην Αθήνα, τους είδαμε να φεύγουν μαζί από το θέατρο.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τον χωρισμό

Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση των ηθοποιών ήταν στις 12 Δεκεμβρίου 2022 σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκε πάρτι θεατρικής παράστασης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη να ποζάρουν μαζί, αλλά και με τον συνάδελφό τους, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button