lifestyle

Το άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε νέο ρεκόρ στο Spotify έχοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο αναπαραγωγές

Άλλο ένα ρεκόρ κατέρριψε η Τέιλορ Σουίφτ με το άλμπουμ της «The Tortured Poets Department» το οποίο σημείωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο αναπαραγωγές στο Spotify.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το άλμπουμ «The Tortured Poets Department» της κορυφαίας σταρ και ήδη έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας το 1 δισεκατομμύριο αναπαραγωγές στην πλατφόρμα του Spotify. Η Τέιλορ Σουίφτ έχει ήδη γίνει η πρώτη καλλιτέχνης στο Spotify που είχε 300 εκατομμύρια streams σε μία μόνο μέρα.

Σε ανάρτηση στο «X», το Spotify αναφέρει: «Στις 22 Απριλίου 2024, το “The Tortured Poets Department” της Taylor Swift έγινε το άλμπουμ με τα περισσότερα streams στο Spotify μέσα σε μια εβδομάδα. Το άλμπουμ έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο streams από την κυκλοφορία του».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει καταρρίψει και στο παρελθόν ρεκόρ στο Spotify, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην υπηρεσία ακρόασης μουσικής που έφτασε τους 100 εκατομμύρια ακροατές σε ένα μήνα, τον Αύγουστο του 2023.

Το «Midnights» της Taylor Swift, έφτασε στο νούμερο 1 και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και ήταν το άλμπουμ με τα περισσότερα streams στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023.

Eπίσης, το ρεκόρ ως το άλμπουμ με τις περισσότερες αναπαραγωγές σε μια μέρα στην ιστορία της πλατφόρμας, κατέρριψε το «Midnights», όταν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

Το «The Tortured Poets Department», το 11ο άλμπουμ της, περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Florence And The Machine και Post Malone.

Οι τίτλοι και οι στίχοι των τραγουδιών της φαίνεται να αναφέρονται σε πρώην συντρόφους της.

To άρθρο Το άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε νέο ρεκόρ στο Spotify έχοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο αναπαραγωγές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button