Αθλητικά

«Βόμβα» από Mundo Deportivo! Σκέψεις παραμονής του Τσάβι και συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα

Μπορεί ο Τσάβι να είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του, να αποχωρήσει από την πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, αλλά σύμφωνα με την “Mundo Deportivo”, ο Καταλανός προπονητής κάνει δεύτερες σκέψεις.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Τσάβι κάνει σκέψεις παραμονής στην Μπαρτσελόνα και θα έχει σύντομα συνάντηση με τον πρόεδρο των “μπλαουγκράνα”, Ζοάν Λαπόρτα, τον αντιπρόεδρο, Ράφα Γιούστε, αλλά και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντέκο, ώστε να αναλύσουν κάθε παράμετρο.

Η πίεση που άσκησε ο Ζοάλ Λοπόρτα αλλά και οι παίκτες προς την πλευρά του Τσάβι, φέρεται να έπιασε τόπο και ο Καταλανός τεχνικός εμφανίζεται να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Όπως τονίζεται, ο 39χρονος προπονητής θέλει να πάρει και τις απαραίτητες εγγυήσεις από τη διοίκηση σχετικά με μετεγγραφικά ζητήματα, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος επιθυμεί να είναι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα την ημέρα που θα επιστρέψει και πάλι στη φυσική της έδρα, στο ανακαινισμένο “Καμπ Νου”.

To άρθρο «Βόμβα» από Mundo Deportivo! Σκέψεις παραμονής του Τσάβι και συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button