lifestyle

Ο Νιλ Τέναντ των Pet Shop Boys αποκαλεί τη μουσική της Τέιλορ Σουίφτ «απογοητευτική»

Ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο έκανε ο Νιλ Τέναντ των Pet Shop Boys για την μουσική της Τέιλορ Σουίφτ, μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «The Tortured Poets Department».

«Απογοητευτική» χαρακτήρισε τη μουσική της, Τέιλορ Σουίφτ, ο Νιλ Τέναντ, μιλώντας στην εκδήλωση του Guardian Live: «An Evening with Pet Shop Boys» στο Λονδίνο τη Δευτέρα (22.04.2024), το γνωστό μέλος του συγκροτήματος είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πλήρως τη δημοτικότητα της τραγουδίστριας.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η μουσική της είναι κατώτερη των προσδοκιών του για μια καλλιτέχνιδα του επιπέδου της επιτυχίας της, και ισχυρίστηκε ότι η δισκογραφία της δεν μπορεί σταθεί απέναντι σε αυτές των ποπ σταρ όπως ο Μάικλ Τζάκσον.

«Ποιο είναι το “Billie Jean” της Τέιλορ Σουίφ;» ρώτησε. «Το “Shake It Off”; Το άκουσα τις προάλλες και δεν είναι “Billie Jean”, έτσι;» είπε ο Τέναντ σύμφωνα με τη Mirror.

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι του αρέσει η μουσική της Σουίφτ επειδή «φέρνει κοντά τους ανθρώπους», αλλά «το μόνο που είναι απογοητευτικό είναι η μουσική, όχι οι στίχοι».

Σε άλλο σημείο της εκδήλωσης, ο Τέναντ επέκρινε επίσης την πρακτική της Σουίφτ να αντλεί έμπνευση από την ερωτική της ζωή για τους στίχους των τραγουδιών της.

«Για να έχεις μια επιτυχημένη ποπ καριέρα τώρα, πρέπει να έχεις μια σειρά από σχέσεις, οι οποίες είναι καταπληκτικές και στη συνέχεια διαλύονται τραγικά» σχολίασε.

Ο νέος δίσκος της Σουίφτ είναι ήδη το άλμπουμ με τις ταχύτερες πωλήσεις του 2024 μέχρι στιγμής. Πάνω από 220.000 αντίτυπα πουλήθηκαν τις πρώτες τρεις ημέρες από την κυκλοφορια του, με τα σινγκλ «Fortnight» (με τη συμμετοχή του Post Malone), «The Tortured Poets Department» και «So, Long, London», να αναμένεται να βρεθούν στην κορυφή του βρετανικού single chart.

To άρθρο Ο Νιλ Τέναντ των Pet Shop Boys αποκαλεί τη μουσική της Τέιλορ Σουίφτ «απογοητευτική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button