lifestyle

«Μόλις γονάτισα στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα τον άκουσα» – Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος

Για θαύμα κάνει λόγο η Μαρία Μενούνος η οποία επισκέφθηκε το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα και προσευχήθηκε για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καρκίνο.

Δεν διστάζει συγκινημένη η Μαρία Μενούνος να μιλήσει για τον θαύμα που συμβαίνει στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου με την διάσημη παρουσιάστρια να περιγράφει τη στιγμή που γονάτισε.

Η Μαρία Μενούνος ήρθε στην Ελλάδα και μεταξύ των άλλων επισκέφθηκε τον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή της στο instargam. Σύμφωνα με όσα γράφει ήθελε να ευχαριστήσει τον Άγιο, τον οποίο θεωρεί προστάτη της οικογένειάς της για τα «θαύματα και τις θεραπείες», με τις οποίες τους ευλόγησε. Να σημειωθεί ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της αντιμετώπισαν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως γράφει στην ανάρτησή της άκουσε χτύπους μέσα από τον τάφο, σαν με αυτό τον τρόπο ο Άγιος Νεκτάριος να άκουσε τις προσευχές της και να της απαντά.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το ταξίδι μου στην Ελλάδα δεν είχε να κάνει μόνο με τη διασκέδαση. Είχα μια αποστολή. Έχω ονειρευτεί να πάω στην Αίγινα. Για όσους δεν το γνωρίζετε- Η Αίγινα είναι ένα μικρό νησί στον Κόλπο της Ελλάδας, που βρίσκεται μόλις 16 μίλια νοτιοδυτικά της Αθήνας. Ο Άγιος Νεκτάριος, ο πολιούχος του νησιού, υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στις αρχές του 20ου αιώνα και είναι γνωστός για τα θεραπευτικά του θαύματα. Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης άγιος για τους ανθρώπους που πάσχουν από ασθένειες, όπως καρκίνος, καρδιακά προβλήματα, πόνοι στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και πολλά άλλα».

«Από τότε που η μαμά μου και εγώ διαγνωστήκαμε με όγκους στον εγκέφαλο, οι φίλοι μας έλεγαν ότι πήγαιναν εκεί για να προσευχηθούν για εμάς. Παρακολουθούσαμε την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Καλιφόρνια, αλλά το να πηγαίνουμε στην εκκλησία του στην Ελλάδα ήταν πάντα το όνειρο. Ήθελα να πω ευχαριστώ για όλα τα θαύματα και τις θεραπείες με τις οποίες ευλογηθήκαμε. Ήταν η πρώτη μας στάση στο ταξίδι. Λένε ότι οι πιστοί μπορούν να ακούσουν τον Άγιο Νεκτάριο στον τάφο. Μόλις γονάτισα άκουσα χτύπημα. Αμυδροί θόρυβοι χτυπήματος. Ρώτησα την Joanna τη φίλη μας που μας καθοδηγεί αν ήταν αυτός και είπε ναι. Αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έμεινα  με το αυτί στον τάφο για πολύ καιρό. Προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο και είπα “παρακαλώ κάνε το αδιαμφισβήτητο. Δεν θέλω να φύγω από εδώ αβέβαιη αν σε άκουσα”. Καθώς προσευχόμουν για τους ανθρώπους της ζωής μου με καρκίνο, άκουσα ένα τεράστιο κρότο και άρχισα να ουρλιάζω “τον ακούω”! Ήταν σίγουρα αναμφισβήτητο. Έκλαιγα με λυγμούς από χαρά. Ήταν τόσο συγκινητικό καθώς αισθάνομαι ότι έχω τέτοια σχέση μαζί του και αυτό με έκανε να αισθάνομαι ακόμα πιο ευγνώμων για τη σύνδεσή μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την απίστευτα εμπνευσμένη στιγμή. Έπιασα επίσης τον εαυτό μου να κάθεται στο κρεβάτι του εκεί που ζούσε και να ανατριχιάζει. Όλοι στην ομάδα μας συγκινήθηκαν μέχρι δακρύων σε αυτή την επίσκεψη. Αν πας ποτέ Ελλάδα, πρόσθεσε αυτό στο ταξίδι σου. Ο Άγιος Νεκτάριος βοηθά τόσους πολλούς και έχει χαρίσει τόσα πολλά θαύματα. Μου αρέσει να λέω να πιστεύεις στο απίστευτο γιατί τίποτα δεν είναι πολύ μακριά από το δυνατό όταν πιστεύεις στον Άγιο Νεκτάριο. 🙏❤🇬🇷», καταλήγει στην ανάρτησή της. 

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

To άρθρο «Μόλις γονάτισα στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα τον άκουσα» – Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button