Πολιτική

Απάντηση Άκη Σκέρτσου στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Θράκη: «Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι»

Ο Άκης Σκέρτσος απάντησε στην επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα σήμερα (10.6.2023) ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσιεύματα περί πιέσεων σε πολίτες της Θράκης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου από στέλεχος του κόμματος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στήριξε πριν τις πρώτες εκλογές τους 2 υποψήφιους του κόμματός του στην περιοχή έχοντας πλήρη ενημέρωση ότι είχαν «ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του τουρκικού προξενείου ως εκφραστές της πιο ακραίας αναθεωρητικής προπαγάνδας» και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ «ζητάει και τα ρέστα».

Ο Άκης Σκέρτσος ανέφερε ότι «Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι» και συνέχισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να απολογηθεί για τις ανθελληνικές επιλογές που έχει κάνει στη Θράκη αντί πινακίου ολίγων ψήφων, ζητάει και τα ρέστα. Ο κ. Τσίπρας είχε πλήρη ενημέρωση πριν την προκήρυξη των εκλογών ότι οι 2 υποψήφιοι που επέλεξε να στηρίξει μέχρι τέλους προσωπικά και κομματικά είχαν ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του τουρκικού προξενείου ως εκφραστές της πιο ακραίας αναθεωρητικής προπαγάνδας. Κι όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να τους δώσει το χρίσμα του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορούν ανεμπόδιστα να υπηρετούν “υβριδικές επιθέσεις” πλέον και εντός ελληνικών συνόρων».

«Δεν ανεχόμαστε παρεμβάσεις με “δούρειους ίππους”»

Ο Άκης Σκέρτσος μίλησε και για «δούρειους ίππους» και ανέφερε: «Επαναλαμβάνουμε, η τελική εκλογική έκβαση στη Ροδόπη δεν έχει κομματικό αλλά εθνικό χαρακτήρα. Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος και δεν ανέχεται παρεμβάσεις στα εσωτερικά της με “δούρειους ίππους” που υπηρετούν αλλότρια -πάντως σίγουρα όχι τα εθνικά- συμφέροντα».

Επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε και υστερόγραφο στην απάντησή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο έθετε το ερώτημα: «Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές που έχουν πιει το αμίλητο νερό, θα πάρουν επιτέλους θέση για το αν διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της “τουρκικής” μειονότητας;».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του μιλούσε για «κυπατζίδικες πρακτικές» της ΝΔ στη Θράκη.

To άρθρο Απάντηση Άκη Σκέρτσου στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Θράκη: «Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button