Αθλητισμός

Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας πενταετίας για Ηρακλή και Μπασκόνια – Galaksias Portal News

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους φιλάθλους της ομάδας πως προτεραιότητα στα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες με Ηρακλή και Μπασκόνια θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας, που ανανεώνουν τη θέση τους τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των έκτακτων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα είναι στο 10% της χωρητικότητας με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως εξαιτίας των έκτακτων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα κατά τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.

Κατά συνέπεια, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να καλυφθούν οι πολλαπλάσιες ανάγκες όλων των φιλάθλων μας.

Συνεπώς, ανακοινώνουμε πως στις εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στον Ηρακλή (24/1, 20.00) και την Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz (28/1, 21.00) θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας που ανανεώνουν αδιαλείπτως τη θέση τους τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία θα μπορούν από το Σάββατο (22/1) στις 10.00 π.μ., μέχρι την Κυριακή (23/1) στις 10.00 π.μ. να κλείσουν τη θέση τους με τη διαδικασία του Quick Claim στο viva.gr.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός (1.000), από την Κυριακή (23/1, 10.00 π.μ.) θα ανοίξει η πλατφόρμα και για τους υπόλοιπους φετινούς κατόχους καρτών διαρκείας.

Διευκρινίζεται πως σχετικά με την εξ’ αναβολής αναμέτρηση με την Zalgiris Kaunas (26/1, 21.00), δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας που είχαν κλείσει τη θέση τους με τη διαδικασία του Quick Claim στις 30/12.

Ζητούμε την κατανόηση σας και ευχόμαστε να σας έχουμε σύντομα όλους στο πλευρό μας.

Διαδικασία εξασφάλισης θέσης για τους αγώνες με τον Ηρακλή (24/1, 20.00) και την Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz (28/1, 21.00):

1. Είσοδος στο viva.gr (το σύστημα θα ανοίξει στις 22/1 – 10:00)
2. Επιλογή θεάματος – Panathinaikos BC OPAP – Ηρακλής (1000 ATOMA), είτε Panathinaikos BC OPAP – Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz (1000 ATOMA)
3. Εισαγωγή στο πεδίο «Κωδικός» του ΑΜΚΑ ή του Αριθμού Διαβατηρίου που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά του διαρκείας σας
4. Έκδοση πρόσκλησης

Για την είσοδο στο γήπεδο πρέπει να προσκομίσετε:

1. Την πρόσκληση που έχετε εκδώσει
2. Το εισιτήριο διαρκείας σας
3. Έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης
4. Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα Οδήγησης

Υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά τη διάρκεια παραμονής σας στο γήπεδο.

Η είσοδος των θεατών θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες 3, 11 και VIP».

To άρθρο ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας πενταετίας για Ηρακλή και Μπασκόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newsit.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button