lifestyle

Η ταλαντούχα Νικόλ Κίντμαν θα παραλάβει βραβείο για την προσφορά της στο σινεμά

Δια χειρός Μέριλ Στριπ, στις 27 Απριλίου, η Νικόλ Κίντμαν θα παραλάβει το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI).

Η Νικόλ Κίντμαν, την ημέρα της λαμπρής αυτής τελετής, θα έχει την τύχη και την τιμή να έχει στο πλευρό της αστέρες πρώτης γραμμής -εκτός από την Μέριλ Στριπ: Μόργκαν Φρίμαν, Ναόμι Γουότς και Ρις Γουίδερσπουν.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν είναι η πρώτη ηθοποιός από την Αυστραλία που θα λάβει την υψηλότερη διάκριση για την καριέρα της στον κινηματογράφο από το AFI.

Το βραβείο έχει απονεμηθεί στο παρελθόν στους Τομ Χανκς, Μέριλ Στριπ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η τελετή απονομής είχε προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου του 2023, αλλά αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, η οποία έληξε μετά από 146 μέρες διαμαρτυρίας.

Η ηθοποιός θα παραλάβει τελικά το βραβείο σε γκαλά στο Λος Άντζελες στις 27 Απριλίου.

Ο Μπομπ Γκαζάλε, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του AFI, δήλωσε: «Η Νικόλ Κίντμαν ενσαρκώνει τη γοητεία και τον ρομαντισμό του παρελθόντος του Χόλιγουντ – ένα αληθινό είδωλο της οθόνης – αλλά είναι επίσης ριψοκίνδυνη – και έτσι κάθε ερμηνεία είναι κάτι νέο και κάτι βαθύ».

«Και όπως όλες οι πραγματικά μεγάλες καλλιτέχνιδες –η Νικόλ όχι μόνο ανταποδίδει– προωθεί τον πολιτισμό με τη δέσμευσή της να ενισχύει τις φωνές των γυναικών σκηνοθετών και παραγωγών» υπογράμμισε.

To άρθρο Η ταλαντούχα Νικόλ Κίντμαν θα παραλάβει βραβείο για την προσφορά της στο σινεμά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button