Αθλητικά

Ο Τιάγκο Σίλβα αποχωρεί από την Τσέλσι αλλά ελπίζει να επιστρέψει σε διαφορετικό ρόλο

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Τιάγκο Σίλβα ανακοίνωσε σήμερα (29/4) την αποχώρησή του από την Τσέλσι στο τέλος της σεζόν μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Premier League, αλλά δήλωσε ότι ελπίζει να επιστρέψει σε διαφορετικό ρόλο.

Ο 39χρονος Τιάγκο Σίλβα ήρθε στην Τσέλσι από την Παρί Σεν Ζερμέν με ελεύθερη μεταγραφή τον Αύγουστο του 2020 και έχει κάνει 151 εμφανίσεις με την αγγλική ομάδα, κατακτώντας το Champions League, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το Σούπερ Καπ.

«Η Τσέλσι σημαίνει πολλά για μένα. Ήρθα εδώ με την πρόθεση να μείνω μόνο για ένα χρόνο και κατέληξε να είναι τέσσερα χρόνια», είπε ο Σίλβα, οι γιοι του οποίου είναι τώρα στην Τσέλσι, σε ένα συγκινητικό βίντεο στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Νομίζω ότι σε ό,τι έκανα εδώ τα τέσσερα χρόνια, πάντα έδινα τα πάντα. Αλλά, δυστυχώς, όλα έχουν μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι ένα οριστικό τέλος.

Ελπίζω να αφήσω την πόρτα ανοιχτή ώστε στο εγγύς μέλλον να μπορέσω να επιστρέψω, αν και σε έναν άλλο ρόλο εδώ . Τα αντίο είναι για αυτούς που φεύγουν και δεν επιστρέφουν. Σκοπεύω να επιστρέψω μια μέρα.»

To άρθρο Ο Τιάγκο Σίλβα αποχωρεί από την Τσέλσι αλλά ελπίζει να επιστρέψει σε διαφορετικό ρόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button