lifestyle

Νίκος Αλιάγας: Μπορεί στη σύνταξη να έρχομαι περισσότερο στην Ελλάδα 

Με κάθε ευκαιρία, ο Νίκος Αλιάγας «πετάει» για Ελλάδα. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και την τελετή παράδοσης – παραλαβής στη δεύτερη πατρίδα του, τη Γαλλία, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το καλοκαίρι.

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν εκείνος που παρουσίασε την τελετή αφής της Φλόγας, στην Αρχαια Ολυμπία και την Παρασκευή (26.04.2024) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου για τη συγκίνησή του κάθε φορά που επιστρέφει στην Ελλάδα.

«Είναι πολύ συγκινητική που βρισκόμαστε στο Καλλιμάρμαρο, που ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες», είπε αρχικά ο Νίκος Αλιάγας.

«Πάντα συγκινούμαι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα, διότι δεν ξέρω, έχει ένα φως, έχει μια ενέργεια, τόσα στοιχεία που κουβαλάω κι εγώ μέσα μου, στην ψυχή μου, πάντα συγκινούμαι όταν οι λαοί ενώνονται», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν θα επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, είπε ότι προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να… έχει φύγει! Αλλά όταν πάρει σύνταξη, μπορεί να έρχεται περισσότερο!

«Για να επιστρέψω στην Ελλάδα υπάρχει η προϋπόθεση να έχω φύγει από την Ελλάδα.

Εγώ την Ελλάδα δεν την άφησα ποτέ, την κουβαλάω μέσα μου σαν πυξίδα. Αυτό το πήγαινε-έλα μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας που έχω, μέσα μου με γεμίζει.

  

Θα ήθελα λίγο περισσότερο Ελλάδα αλλά έχω υποχρεώσεις. Δεν ξέρω μπορεί στη σύνταξή μου».

To άρθρο Νίκος Αλιάγας: Μπορεί στη σύνταξη να έρχομαι περισσότερο στην Ελλάδα  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button