lifestyle

Γιώργος Θεοφάνους: «Με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχουμε καμία επαφή»

Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας για για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ αναφέρθηκε και στις συνεργασία που θα έχει με τον Στέφανο Κορκολή.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι είπε πως με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχουν καμία επαφή. «Δεν μιλάμε και με στεναχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια. Για ποιον λόγο να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε με όλους σχέση».

Ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρεθεί αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς ξεκινώντας την Κυριακή 12 Μαΐου με τον μοναδικό συνθέτη πιανίστα και ερμηνευτή Στέφανο Κορκολή.

«Χαίρομαι γιατί από το πρώτο τηλεφώνημα που έκανα στον Στέφανο Κορκολή είπε ”Πάμε”. Όπως και ο Κώστας Χατζής. Δεν συναντήσαμε καμία δυσκολία. Οι δημιουργοί δεν έχουμε μεταξύ μας προβλήματα με τη μαρκίζα. Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, οι τραγουδιστές αναγκάζονται ή θέλουν να εμφανίζονται μόνοι τους. Όταν παίζαμε με την Μίμη Πλέσσα κάλεσα πολλούς τραγουδιστές που είχαμε συνεργαστεί αλλά δεν ήρθε κανείς».

Σε σχέση με την Eurovision και την Κύπρο, όπου κυκλοφόρησε η είδηση πως έχει ήδη αποφασιστεί και η Ελλάδα θα δώσει χαμηλή βαθμολογία στην κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024.

«Άκουσα ότι προεξοφλήθηκε η ψηφοφορία της επιτροπής. Μα τι πράγματα είναι αυτά; Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΡΤ το διέψευσε. Δεν λέω να ανταλλάσσουμε 12αρια, όπως οι βόρειοι λαοί. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πια ”μαγειρέματα” στη βαθμολογία. Αλλά έχω δει να γίνεται. Όταν πήγα πρώτη φορά στη Eurovision, πλήρωσα τα ”μαγειρέματα” της προηγούμενης χρονιάς. Επιτροπές άλλων χωρών μου είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν βαθμούς, γιατί την προηγούμενη χρονιά τους είχαν υποσχεθεί βαθμολογία και τελικά τους έδωσαν ένα».

«Θέλω η Μαρίνα Σάττι να φέρει το ”κύπελλο”, όπως και η Κύπρια, αλλά εξαρτάται τι θα επενδύσει η ΕΡΤ. Ο διαγωνισμός είναι πια μόνο vision, το τραγούδι είναι παρεμπιπτόντως. Προτιμούσα το τραγούδι να έχει κουπλέ και ρεφρέν, είμαι της παλιάς σχολής. Προσωπικά, δεν θα έκανα ένα βιντεοκλίπ όπως της Μαρίνας Σάττι, από αισθητικής πλευράς».

 

To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: «Με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχουμε καμία επαφή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button