Ομορφιά

Γαλλία – Ελλάδα: Το χειροκρότημα του Νίκου Αλιάγα στο γκολ του Εμπαπέ και οι αντιδράσεις στο Twitter!

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Σταντ ντε Φρανς έδωσε μεγάλη μάχη το βράδυ της Δευτέρας (19/06) απέναντι στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η εθνική ομάδα μας έπαιξε με αυταπάρνηση και παρότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, λύγισε από την πανίσχυρη Γαλλία, η οποία επικράτησε 1-0 για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Ο αγώνας αυτός μαγνήτισε φυσικά τόσο τα βλέμματα των Ελλήνων όσο και των Γάλλων φιλάθλων, που κατέκλυσαν τις εξέδρες του γηπέδου.

Εκεί βρέθηκε και ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στη Γαλλία. Η κάμερα μάλιστα έπιασε τον Έλληνα παρουσιαστή να χειροκροτεί μετά το γκολ που πέτυχε Κιλιάν Εμπαπέ και το οποίο έβαλε μπροστά στο σκορ τους Γάλλους.

Η αντίδραση του Νίκου Αλιάγα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter με κάποιους να μην κρύβουν τον εκνευρισμό τους για τον πανηγυρισμό του.

«Ο Αλιάγας στην Ελλάδα κάνει καρναβάλι στη Γαλλία είναι Γάλλος …τέτοιους συμπατριώτες θέλουμε» έγραψε κάποιος.

«Μπράβο Αλιάγα, έλα κάνε παρέλαση στο Μεσολόγγι και ανέβαζε κάνα άγαλμα αρχαιοελληνικό, άλλωστε αυτά πουλάνε μόνο» έγραψε ένας άλλος.

«Έλα Τάκη, Νίκος από Παρίσι. Είμαι Γαλλία στο ποδόσφαιρο και Ελλάδα στο μπάσκετ» ήταν ένα άλλο tweet.

Υπήρξε πάντως και μια άλλη μερίδα χρηστών που δικαιολόγησε την ενέργεια του Νίκου Αλιάγα, γράφοντας μεταξύ άλλων πως με αυτό το χειροκρότημα έδειξε πολιτισμό ή ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με το έθνος και την πατρίδα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button