Πολιτική

Εκτός των ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, 11:35

Εκτός των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας ετέθη ο Σπύρος Πνευματικός, μετά από τις ντροπιαστικές δηλώσεις του για τους ασθενείς με καρκίνο. 

«Λυπάμαι για μία δήλωση που έκανε ο Σπύρος Πνευματικός χθες… Επικοινώνησα και ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από την προεκλογική Μάχη και σε περίπτωση που εκλέγει να παραδώσει την έδρα του στον επόμενο ή στην επόμενη επιλαχούσα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ίδιος ο Πνευματικός μίλησε για παρερμηνεία των όσων είπε σχετικά με τους καρκινοπαθείς σε τελικό στάδιο.  Στην διευκρινιστική δήλωση που έκανε ο καθηγητής ιατρικής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια Σπύρος Πνευματικός, αφού προηγουμένως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γραμματέα Πολ. Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη ο οποίος εξέφρασε την έντονη δυσφορία του αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, είχα μία συζήτηση επιστημονικού καθαρά περιεχομένου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ πάνω στα θέματα της υγείας. Δυστυχώς, κάποια από τα λεγόμενά μου, δεδομένου και του περιορισμένου χρόνου που είχα να αναλύσω ένα τόσο δύσκολο θέμα, παρερμηνεύθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν μεμονωμένες φράσεις από κάποιους που σκόπιμα θέλησαν να τα διαστρεβλώσουν.

Ως δημόσιος λειτουργός της υγείας, όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου, έχω αποδείξει εμπράκτως την αγάπη μου προς τον ασθενή και την ξεκάθαρη και βαθιά πεποίθησή μου ότι η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και αποτελεί απόλυτη αξία. Με αυτό τον γνώμονα κινήθηκα πάντα κι αυτό αποτελεί απαράβατη αρχή για μένα και στην επιστημονική μου προσφορά, αλλά και στην πολιτική μου δραστηριότητα.

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά, αν κάποια από τα λεγόμενά μου άφησαν οποιοδήποτε περιθώριο παρερμηνείας».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, 11:41

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button