Τεχνολογία

Το Samsung Galaxy Watch6 έρχεται να κάνει τον ύπνο σας καλύτερο

Τα έξυπνα ρολόγια μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου μας. Και αυτό κάνουν τα νέα smart watches της Samsung, το Galaxy Watch6 και το Galaxy Watch6 Classic.

Πλέον, τα smart watches παρέχουν εξατομικευμένες καθοδηγήσεις και έχουν δυνατότητες απόλυτης συνδεσιμότητας με άλλες ηλεκτρονικές συσκυές όπως κινητά τηλέφωνα, ταμπλετ κλπ. Στο πλαίσιο αυτό η η Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση των Samsung Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic που παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση σε θέματα fitness και ευεξίας και έρχεται με στοχευμένες αναβαθμίσεις στον σχεδιασμό και βελτιωμένη εμπειρία κινητής για την ενημέρωση του χρήστη.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία τα νέα έξυπνα ρολόγια έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν τους χρήστες που επιθυμούν να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες μέρα και νύχτα.

Βασισμένη στις λειτουργίες ύπνου και ευεξίας, η σειρά Galaxy Watch6 προσφέρει λεπτομερή ανάλυση των παραγόντων Sleep Score – τον συνολικό χρόνο ύπνου, τον κύκλο του, τον χρόνο αφύπνισης, καθώς και τη σωματική και πνευματική αποκατάσταση – για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν την ποιότητα του ύπνου τους κάθε βράδυ.

Τα εξατομικευμένα Sleep Messages (μηνύματα), τα οποία έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το National Sleep Foundation, παρέχουν στους χρήστες πιο λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με την ποιότητα του ύπνου τους, κάθε πρωί.

Επιπλέον, το Galaxy Watch6 προσφέρει λειτουργία που δείχνει πόσο σταθερές είναι οι ώρες ύπνου και αφύπνισης του χρήστη, καθώς και ένα καθορισμένο σύμβολο (Sleep Animal), που αντιπροσωπεύει τον τύπο του ύπνου του.

Το ενισχυμένο Sleep Coaching επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν τις γνώσεις τους για τον ύπνο στην πράξη μέσω εξατομικευμένων οδηγιών, συμβουλών και υπενθυμίσεων, οι οποίες είναι προσβάσιμες τόσο από τον καρπό του χρήστη όσο και από το συνδεδεμένο smartphone. Όταν έρχεται η ώρα ύπνου, το Galaxy Watch6 μπορεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση του ιδανικού περιβάλλοντος, αλλάζοντας αυτόματα τις ρυθμίσεις των συνδεδεμένων Samsung ηλεκτρονικών συσκευών του σπιτιού και ενεργοποιώντας τη λειτουργία Sleep Mode στο ρολόι και στο κινητό του χρήστη. Οι ειδοποιήσεις μπαίνουν σε σίγαση, η φωτεινότητα της οθόνης χαμηλώνει και ενεργοποιείται ο αόρατος αισθητήρας υπέρυθρων LED στο ρολόι.

Μεταξύ άλλων, η νέα σειρά έξυπνων ρολογιών περιέχουν επίσης λειτουργίες fitness γίνονται πιο εξατομικευμένες για να παρακινούν τους χρήστες σε μόνιμη βάση.

To άρθρο Το Samsung Galaxy Watch6 έρχεται να κάνει τον ύπνο σας καλύτερο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button