Άμεση ΕνημέρωσηΠολιτική

«Που πήγαιναν οι μαύρες σακούλες;» – Galaksias.gr

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του ΑλέξηΤσίπρα με αφορμή τη μήνυση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στη γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα. Η ΝΔ… ρωτούσε τον Αλέξη Τσίπρα στην ανακοίνωσή της, γιατί δεν μηνύθηκε ο Καλογρίτσας και πού πήγαιναν οι σακούλες με τα μαύρα χρήματα.

Η Νέα Δημοκρατία πέρα από τα ερωτήματα προς τον Αλέξη Τσίπρα αναρωτιόταν επίσης στην ανακοίνωσή της γιατί κατέθεσε μήνυση ο Παππάς κατά της κας Διαμαντή αν και η ίδια δεν τον κατονομάζει πουθενά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Κατά παγκόσμια δικονομική πρωτοτυπία, ο κ. Παππάς υπέβαλε -κατά δήλωσή του- μήνυση κατά της γραμματέως του κ.Καλογρίτσα, κας Διαμαντή, αν και η ίδια δεν κατονομάζει τον ίδιο πουθενά και μιλούσε για μαύρες σακούλες που πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Δεν θα ασχοληθούμε με την τύχη μιας μήνυσης, ωστόσο τα ερωτήματα είναι αμείλικτα για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, συνεχίζει το κυβερνών κόμμα και ρωτά:

  1. Για ποιο λόγο δεν έχει μηνυθεί και συνεχίζει να μην μηνύεται ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος ισχυρίζεται τα ίδια από το 2016; Μήπως επειδή φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ, όσα έχει να προσθέσει, όπως δηλώνει ο ίδιος, σε αυτά που έχει ήδη πει;
  2. Για ποιο λόγο δεν μηνύει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας τη συγκεκριμένη μάρτυρα που κατέθεσε ενόρκως και επώνυμα στο Ειδικό Δικαστήριο ότι τσάντες με επταψήφια ποσά χρημάτων κατέληγαν στο κόμμα του και τον κ. Καλογρίτσα που λέει τα ίδια χρόνια τώρα;
  3. Πού πήγαιναν οι σακούλες με τα «μαύρα» χρήματα, που καταγγέλλεται στο Ειδικό Δικαστήριο, και όλα τα προηγούμενα χρόνια από τον ίδιο τον κ. Καλογρίτσα, ότι κατέληγαν σε στελέχη και ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος τις παραλάμβανε και πού τις διοχέτευε; Υπό ποιου την καθοδήγηση γίνονταν όλα αυτά;».

To άρθρο Σκληρή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας κατά του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Καλογρίτσα: «Που πήγαιναν οι μαύρες σακούλες;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button