Πολιτική

Ποτέ δεν αμφισβήτησα το αποτέλεσμα, προειδοποιώ για τον β’ γύρο  – Galaksias Portal News

Στα όσα έχουν ειπωθεί γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και το θέμα διαφάνειας στον α’ γύρο, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Ο πρώην πρωθυπουργός και διεκδικητής της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι ουδέποτε αμφισβήτησε το αποτέλεσμα. 

Αναφερόμενος στα περί νοθείας στον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου σημείωσε ότι υπήρξαν καταγγελίες που έφτασαν στην αρμόδια επιτροπή. «Πρέπει να διασφαλίσουμε μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία» τόνισε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε σε μια καταγγελία – βόμβα που έκανε περί αλλοίωσης του αποτελέσματος στην κάλπη του πρώτου γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ. Στελέχη που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό έλεγαν -σύμφωνα με πληροφορίες- πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκανε λόγο για «νοθεία», αλλά παρενέβη για να μην καταγραφούν ανάλογα προβλήματα στον β΄ γύρο. Και αμέσως μετά την διαρροή από συνεργάτες του, πάντως, βγήκε και επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του η οποία τονίζει πως ο Γιώργος Παπανδρέου ουδέποτε μίλησε για νοθεία ή αμφισβήτησε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

To άρθρο Γιώργος Παπανδρέου για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποτέ δεν αμφισβήτησα το αποτέλεσμα, προειδοποιώ για τον β’ γύρο  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newsit.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button