Ομορφιά

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αδειάζει Σάκη και Μαριαλένα για τη στάση τους «πίσω από τις κάμερες»

Μετά την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά η ομάδα των Κόκκινων έμεινε με τρεις παίκτες, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής 18/6 είδαμε τα τρία μέλη που έμειναν στην κόκκινη ομάδα να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις πια μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να αδειάσει τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την στάση που κρατούν απέναντί του τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

«Ομάδα δεν υπάρχει εδώ και πολλές μέρες, εδώ και πολύ καιρό. Ο Σάκης με την Μαριαλένα έχουν επιλέξει να φεύγουν όταν έρχονται οι κάμερες λέγοντας και καλά πως «ο Κωνσταντίνος κάνει παρέα με τους μπλε». Ναι, κάνω παρέα με τους μπλε! Ποιο είναι το πρόβλημα; Με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί off camera λένε, «έλα ρε δεν καταλάβαμε ότι ήρθαν οι κάμερες, φύγαμε επειδή νομίζαμε ότι θα έρθεις και εσύ μαζί μας». Κάτι κουλά. Ομάδες δεν υπάρχουν, ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και το συμφέρον του», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Το ξέρω όμως πάρα πολύ καιρό και δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στους 8 τελευταίους παίκτες του Survivor οπότε προχωράω, βλέπω μπροστά και κοιτάζω πως θα φτάσω στο Γαλάτσι. Τίποτα άλλο. Παιδιά, κάντε ότι θέλετε, δημιουργήστε ότι εντυπώσεις θέλετε, απομονωθείτε, κάντε τους αυτόνομους και πάμε παρακάτω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button