Αθλητικά

Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ 101-111: Μπρέικ με «βομβαρδισμό» τριπόντων στα πλέι οφ του NBA

Ακόμη και χωρίς τον τραυματία Τζίμι Μπάτλερ, οι Μαϊάμι Χιτ απέδειξαν ότι είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος και με “βομβαρδισμό” τριπόντων έκαναν το μπρέικ στην έδρα των Μπόστον Σέλτικς και πήραν τη νίκη με 111-101 για το 1-1 στη σειρά των πλέι οφ του NBA.

Μετά τις περσινές τους “μονομαχίες” στους τελικούς της Ανατολής, Μαϊάμι Χιτ και Μπόστον Σέλτικς βρίσκονται φέτος αντιμέτωποι στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του NBA και η ομάδα του Σποέλστρα κατάφερε να “αλώσει” την έδρα του φαβορί για τον τίτλο.

Με 23 εύστοχα τρίποντα και τον Τάιλερ Χίρο να είναι ο κορυφαίος με 24 πόντους και 14 ασίστ, οι Μαϊάμι Χιτ έριξαν στο… καναβάτσο τους Μπόστον Σέλτικς, παρά τους 33 πόντους του Τζέιλεν Μπράουν και τους 28 πόντους του Τζέισον Τέιτουμ, για να ισοφαρίσουν έτσι σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ, πριν μεταφερθεί αυτή στη Φλόριντα.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκαναν… περίπατο κόντρα στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς για το 124-92 στο δεύτερο παιχνίδι και το 2-0 στη “μονομαχία” των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Οι πρωτοπόροι της κανονικής διάρκειας της σεζόν στη Δύση, Θάντερ, είχαν τον υποψήφιο MVP, Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 33 πόντους και 5 ασίστ, ενώ για τους Πέλικανς ξεχώρισε ο Γιόνας Βαλανσιούνας με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Θυμίζουμε ότι είναι εκτός με τραυματισμό για τους “Πελεκάνους”, ο Ζάιον Γουίλιαμσον.

To άρθρο Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ 101-111: Μπρέικ με «βομβαρδισμό» τριπόντων στα πλέι οφ του NBA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button