lifestyle

Έκλαψε η Μαρίνα Σάττι για τον θάνατο του πατέρα της – «Καλά κάνει και δεν αρέσει το "Ζάρι"»

Ξέσπασε σε κλάματα on air η Μαρίνα Σάττι μιλώντας για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της. Η τραγουδίστρια μίλησε και για το «Ζάρι» με το οποίο θα συμμετάσχει στη φετινή Eurovision δηλώνοντας: «Καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους».

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε η Μαρίνα Σάττι και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Ανανγωστόπουλο για την συμμετοχή της στην Eurovision τον Μάιο (7-11.05.2024). Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σκηνική παρουσία του τραγουδιού «Ζάρι» και μίλησε για τις προετοιμασίες, που έχουν «πάρει φωτιά», όσο η ημερομηνία του διαγωνισμού πλησιάζει.

«Δεν είναι ατομική μου προσπάθεια, έχουν συντονιστεί πολλοί άνθρωποι για την συμμετοχή και μακάρι να ήταν πάντα έτσι. Δεν ήξερα πως είναι να περπατάς στον δρόμο ή να είσαι στο αεροδρόμιο και να εμφανίζεται μία κάμερα και να σε ακολουθεί. Δεν είναι πολύ η φάση μου, αυτό με δυσκόλεψε», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

Ενώ αναφορικά για το τραγούδι της δήλωσε: «Είναι λογικό και καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους το συγκεκριμένο τραγούδι. Εδώ η μαμά μου, μου είχε πει ότι ξαφνιάστηκε στην αρχή και την επόμενη μέρα μου έστελνε μηνύματα “μπράβο αγάπη μου..”. Για μένα, που είμαι δημιουργός, είναι σίγουρα επιτυχία που το “Ζάρι” προκάλεσε και επικοινώνησε κάτι, είτε αρνητικό είτε θετικό».

Στη συνέχεια, μία έμμεση αναφορά στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, έκανε η Μαρίνα Σάττι που «λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Στην αρχή έλεγα “Μην το μάθουν αυτό”. Και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν», είπε απαρηγόρητη η τραγουδίστρια που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Όλα συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο, και πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, είμαι τελείως ανοιχτή», είπε προσπαθώντας να πάρει μία ανάσα η Μαρίνα Σάττι.

To άρθρο Έκλαψε η Μαρίνα Σάττι για τον θάνατο του πατέρα της – «Καλά κάνει και δεν αρέσει το "Ζάρι"» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button