lifestyle

Καθόταν σε παραδίπλα τραπέζι, την πούλησε 50€

Για πρώτη φορά, η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή έγινε γνωστή όταν δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία που τους έδειχνε μαζί, σε ένα ταβερνάκι στα Εξάρχεια.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκάλυψε ότι εκείνη τη φωτογραφία, την εικόνα που επιβεβαίωνε τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, δεν την είχε βγάλει κάποιος παπαράτσι αλλά πολίτης. Που έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο ταβερνάκι με το ζευγάρι και φρόντισε να το εκμεταλλευθεί για να βγάλει… 50 ευρώ!

«Ό,τι φωτογραφία βγήκε, δεν βγήκε από παπαράτσι, βγήκε από έναν άνθρωπο που καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια παραδίπλα και πήγε και την πούλησε 50 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι ξεφτίλα μιλάμε;» απόκαλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ 87,7.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε επίσης ότι απ’ όταν ξεκίνησε η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή «δεν έγινα πιο εξωστρεφής. Έκανα ό,τι έκανα και πιο πριν, απλά τώρα ο “Μεγάλος Αδερφός” είναι στα χέρια των πολιτών. Είναι τα κινητά».

Αρνήθηκε ότι έχει γίνει… σταρ. «Ρε χ@@@ μας που έχω γίνει σταρ. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Το περιμένεις κατ’ αρχάς. Δεν είναι ωραίο. Πολλές φορές ήταν εκνευριστικό που μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού.

Η Δέσποινα ήταν σε αυτό το κομμάτι χρόνια και μπορούσε να το αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα. Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι τόσο ψύχραιμος.

Ακόμα και τώρα δεν είμαι τόσο δηλαδή. Θεωρώ ότι υπάρχει χυδαιότητα ρε φίλε. Πώς να στο πω;» είπε ο Βασίλης Μπιμπίκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button