Αθλητικά

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Ξέσπασμα για τους Βαυαρούς

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε 5-1 την Ουνιόν Βερολίνου στην 30η αγωνιστική της Bundesliga, με τους Βαυαρούς να ξεσπούν στην γερμανική πρωτέουσα.

Η Μπάγερν άφησε πίσω της τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στους «4» του Champions League και την κούραση από την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Άρσεναλ και παρότι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον διέλυσε με 5-1 στο Βερολίνο την Ουνιόν για την 30ή αγωνιστική της Bundesliga.

Τέσσερις… στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να βρεθούν «αγκαλιά» με την παραμονή τους. Ήταν αυτοί που «καίγονταν» για τους βαθμούς, προκειμένου να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα, ωστόσο, όχι μόνο δεν πήραν τίποτα από την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς, αντίθετα, διασύρθηκαν κι ελπίζουν, πια, σε «δώρο» της Φράιμπουργκ στην αναμέτρηση της Κυριακής (21/04) με την Μάιντς.

Είχε πραγματικά μία τεράστια ευκαιρία η Ουνιόν στο σημερινό ματς για να κάνει «άλμα» παραμονής», μετά τις ήττες των Κολωνίας και Μπόχουμ, παρ΄ όλα αυτά οι «πρωτευουσιάνοι» την «κλώτσησαν» και τώρα θα περιμένουν το αυριανό ματς στο Φράιμπουργκ για να μάθουν εάν θα διατηρηθούν στο +3 από την 16η θέση που κατέχει η Μάιντς (μπαράζ παραμονής) ή, η διαφορά τους θα μειωθεί.

Νωρίτερα, η Λειψία δυσκολεύτηκε πολύ στην έδρα της Χάιντενχαϊμ, αλλά κατάφερε στα τελευταία λεπτά να πάρει τη νίκη με 2-1 και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, που δίνει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Από εκεί και πέρα η Βόλφσμπουργκ νίκησε την Μπόχουμ με 1-0 και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η τελευταία της βαθμολογίας και «καταδικασμένη» Ντάρμαστ νίκησε μέσα στην Κολωνία με 2-0 και ουσιαστικά παρέσυρε και την τοπική ομάδα μαζί της στον γκρεμό.

Tα αποτελέσματα του Σαββάτου (20/04/24)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άουγκσμπουργκ 3-1

Βόλφσμπουργκ-Μπόχουμ 1-0

Κολωνία-Ντάρμστατ 0-2

Χοφενχάιμ-Γκλάντμπαχ 4-3

Χαϊντενχάιμ-Λειψία 1-2

Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου 1-5

 

To άρθρο Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Ξέσπασμα για τους Βαυαρούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button