lifestyle

Τόρι Σπέλινγκ και Σάνεν Ντόχερτι ξεκαθαρίζουν πότε και γιατί τελείωσε η φιλία τους

H Tόρι Σπέλινγκ και η Σάνεν Ντόχερτι της θρυλικής σειράς των 90s, «Beverly Hills, 90210», μίλησαν για τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της φιλίας τους.

«Τη μια στιγμή ήμασταν φίλες και την άλλη δεν ήμασταν», είπε η Σάνεν Ντόχερτι απευθυνόμενη στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο «Beverly Hills, 90210» Τόρι Σπέλινγκ.

Η «Μπρέντα» και η «Ντόνα» βρέθηκαν για ένα επεισόδιο του podcast της Ντόχερτι, «Let’s Be Clear» στις 22 Απριλίου, και καθώς αναπολούσαν τις μέρες τους στην επιτυχημένη εφηβική σειρά της δεκαετίας του ’90, αναφέρθηκαν στο τι έφταιξε και τελείωσε η φιλία τους.

Η 53χρονη Ντόχερτι δήλωσε ότι πριν από την ηχογράφηση του επεισοδίου του podcast, εκείνη και η 50χρονη Σπέλινγλκ «προσπαθούσαν να καταλάβουν» ποια ήταν η κομβική στιγμή που αποδυνάμωσε τον δεσμό τους.

«Γιατί είναι σαν τη μια στιγμή να ήμασταν φίλες και τη άλλη όχι».

Η Σπέλινγκ – που υποδυόταν την Ντόνα Μάρτιν – παραδέχτηκε ότι επηρεαζόταν εύκολα.

Η Ντόχερτι συμφώνησε, προσθέτοντας:

«Πάντα επηρεαζόσουν εύκολα κι αυτό ήταν πολύ απογοητευτικό για μένα, γιατί πάντα σου έλεγα: “Να έχεις άποψη”. Όπως, είσαι έξυπνη, είσαι αστεία, είσαι ταλαντούχα. Σε αγαπούσα και σε σεβόμουν και ήθελα να πιστεύεις στον εαυτό σου όσο πίστευα κι εγώ σε σένα».

Προσπαθώντας να «καταλάβει ποιο ήταν το αδύναμο σημείο από το οποίο ήσουν σε θέση να επηρεαστείς», η Ντόχερτι είπε ότι πιστεύει ότι οφειλόταν στη σχέση στην οποία βρισκόταν η Σπέλινγκ εκείνη την εποχή.

«Νομίζω ότι ήταν το αγόρι σου», είπε.

Η Σπέλινγκ περιέγραψε τον τότε φίλο της ως «κακοποιητικό» και «εθισμένο» και η Ντόχερτι θυμήθηκε ένα ταξίδι που έκαναν οι ηθοποιοί στο Μεξικό με τους συντρόφους τους ως μια πολύ οδυνηρή ανάμνηση πριν η φιλία τους πάρει μια άσχημη τροπή.

«Υπήρξε ένα σημείο – θυμάμαι συγκεκριμένα να σε κοιτάζω και να σου λέω: “Πρέπει να τελειώσεις μαζί του, αλλιώς θα τον σκοτώσω πραγματικά. Όπως – δεν μπορώ να κάθομαι και να το βλέπω αυτό”», θυμήθηκε η Ντόχερτι.

Πρόσθεσε ακόμα ότι οι δύο γυναίκες άρχισαν να απομακρύνονται μετά το ταξίδι.

«Και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή δεν τον χώρισες. Έμεινες και βασανίστηκες για λίγο ακόμα», είπε η Ντόχερτι.

Πληροφορίες από People

To άρθρο Τόρι Σπέλινγκ και Σάνεν Ντόχερτι ξεκαθαρίζουν πότε και γιατί τελείωσε η φιλία τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button