Αθλητικά

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός LIVE: Κρίσιμο ντέρμπι στην OPAP Arena

Όποιος πάρει αυτό το αθηναϊκό ντέρμπι, θα κάνει βήμα τίτλου. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στην OPAP Arena ψάχνοντας το «τρίποντο» που θα τους δώσει τεράστια… ώθηση για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στη Super League.

Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην OPAP Arena δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ στη Super League και έχει χαρακτήρα “μπρα ντε φερ” για το φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ ψάχνει το «τρίποντο» που θα τη χρίσει το μεγάλο φαβορί για ένα repeat τίτλου στη Super League. Με νίκη στην OPAP Arena, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που την περασμένη σεζόν έχασε στο φινάλε των πλέι οφ.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη του αθηναϊκού ντέρμπι

Διαιτητής: Βιλί Ντελαζό (Γαλλία)

Α’ Βοηθός: Φινζάν Ερβάν (Γαλλία)

Β’ Βοηθός: Ζαν Φιλίπ (Γαλλία)

4ος διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

VAR: Καστρό Αλεξάντρ (Γαλλία)

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (72β.), στο +1 από τους “πράσινους” (2οι, 71β.). Ακολουθούν στην 3η θέση ο ΠΑΟΚ (67β.) και στην 4η ο Ολυμπιακός (66β.), αμφότεροι όμως με ματς λιγότερο (το μεταξύ τους στην Τούμπα που αναβλήθηκε, λόγω των αγώνων τους στα προημιτελικά του Conference League).

Να αναφέρουμε ότι εάν η ΑΕΚ δεν ηττηθεί απόψε, θα υπερτερεί του Παναθηναϊκού σε πιθανή μεταξύ τους ισοβαθμία (σ.σ. το επόμενο κριτήριο μετά τα μεταξύ τους είναι η σειρά κατάταξης στην κανονική διάρκεια, με την Ένωση να έχει τερματίσει πάνω από το «τριφύλλι»). Από την άλλη, οι «πράσινοι» χρειάζονται μόνο τη νίκη για να υπερέχουν σε αυτό το κριτήριο.

To άρθρο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός LIVE: Κρίσιμο ντέρμπι στην OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button