lifestyle

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και ζει μια νέα ζωή

“Καλημέρα ζωή” μπορεί να αναφωνεί, ξανά, ο ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Έπειτα από έναν και πλέον χρόνο, που φιλοξενήθηκε στο Σπίτι του Ηθοποιού, ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος αποφάσισε να πάρει πάλι τα ηνία της ζωής στα χέρια του και να φύγει από το ίδρυμα της Άννας Φόνσου. Ο “Τίμος Δράκος”, της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη», αποφάσισε να νοικιάσει δικό του σπίτι και να αλλάξει τα πάντα στη ζωή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος επιβεβαίωσε ότι έφυγε από το ίδρυμα, ωστόσο δεν ήθελε να επικεντρωθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο ηθοποιός έχει πλέον το δικό του διαμέρισμα στο οποίο μένει μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο, έχει δίπλα του τον αδερφό του ενώ ήδη συζητά για τηλεοπτικές και θεατρικές προτάσεις που του έχουν κάνει.

Ήταν Χριστούγεννα του 2022, όταν η «Espresso», με τη σύμφωνη γνώμη της προέδρου Aννας Φόνσου και όλων των φιλοξενούμενων του ιδρύματος, έκανε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στη στέγη των ηθοποιών, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί που καλλιτέχνες με οικονομική ανέχεια «έχουν βρει τη θαλπωρή του ιδρύματος. Η «Εspresso» είχε συναντήσει εκεί και τον περίφημο «γιο» του Γιάγκου Δράκου, από τη θρυλική σειρά «Η λάμψη». Γαλήνιος, γεμάτος ευαισθησίες και έχοντας δίπλα του τον πολυαγαπημένο του σκύλο, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος δεν είχε αρνηθεί να ανοίξει την καρδιά του και να μιλήσει.

Ο ρόλος του στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου ήταν καθοριστικός για τον ηθοποιό Ανδρέα Ανδρεόπουλο. Εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς το 1992, στις αρχές του δεύτερου κύκλου, μετά την αποχώρηση του ηθοποιού Τάκη Ανούση, που ερμήνευε τον ρόλο του μικρού γιου του Γιάγκου Δράκου στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Σύμφωνα πάντα με την Espresso, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος αποχώρησε από τη «Λάμψη» το 1996, στο τέλος του πέμπτου κύκλου, έπειτα από μία διαφωνία με τον σκηνοθέτη σχετικά με τη σεναριακή εξέλιξη του ρόλου. Αν και έπαιξε σε πλήθος κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, η «Λάμψη» τον σημάδεψε και έμεινε στο μυαλό όλων των Ελλήνων. Ωστόσο, το 2021 η οικονομική δυσπραγία τού χτύπησε την πόρτα. Μαθαίνοντας για το πρόβλημά του, η Αννα Φόνσου τού άνοιξε την αγκαλιά της και τον φιλοξένησε στο Σπίτι του Ηθοποιού», όπου έμενε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο.

To άρθρο Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και ζει μια νέα ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button