Ομορφιά

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον πανύψηλο γιο της

Σε μια σπάνια οικογενειακή έξοδο συνάντησε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με έναν από τους δυο γιους της.

Η γνωστή ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, τον Έκτορα και τον Αλέξανδρο, ωστόσο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ, καθώς επιθυμούν να απασχολούν τα media μόνο με τα επαγγελματικά τους βήματα.

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί τον πολυαγαπημένο της γιο κι απόλαυσαν μαζί την βόλτα τους.

Μητέρα και γιος, χαλαροί και ευδιάθετοι περπάτησαν στο κέντρο της πόλης. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, εκείνος την έχει φτάσει στο ύψος…που είναι 1,83!

«Οι γιοι μου είναι 13 και 14. Οι χαρακτήρες τους διαμορφώνονται ακόμα, τώρα είναι πάνω στην εφηβεία, δεν μπορείς να έχεις την απόλυτη αίσθηση. Νομίζω ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι και οι δύο, τους έχω εμπιστοσύνη. Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεν τα βάζω μόνο εγώ. Τα παιδιά τα σπάνε κάποια στιγμή και νομίζω αυτή είναι και η δουλειά τους» είχε πει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button