Επιστήμη

«Θα σε δω στον παράδεισο»: Η Άννα Αδριανού και ο Γιώργης Κοντοπόδης πρωταγωνιστούν στο έργο του Νιλ Σάιμον

Η Άννα Αδριανού και ο Γιώργης Κοντοπόδης πρωταγωνιστούν στο τελευταίο θεατρικό έργο του σπουδαίου Αμερικανού συγγραφέα Νιλ Σάιμον «Rose’s dilemma», το οποίο, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα κατά τη θεατρική σεζόν 2023 – 2024 σε μετάφραση – απόδοση της Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου με τον τίτλο «Θα σε δω στον παράδεισο».

Η Ρόουζ Στάινερ είναι μία επιτυχημένη συγγραφέας αποφασισμένη να γράψει την επόμενη μεγάλη της επιτυχία. Έχει, όμως, ένα πρόβλημα: έχει μπλοκάρει και δεν μπορεί να γράψει. Ενόσω τα χρήματά της λιγοστεύουν, η ηρωίδα ονειρεύεται τον νεκρό εραστή της, Ουάλς Μακλάρεν, έναν διάσημο και επιτυχημένο συγγραφέα. Ύστερα από προτροπή του, αποφασίζει να τελειώσει το τελευταίο, ανολοκλήρωτο βιβλίο του, με τη βοήθεια ενός νεαρού συγγραφέα, του Γκάβιν Κλάνσι. Η βοηθός και κόρη της Ρόουζ, Αρλίν, που προσπαθεί να τη βοήθησει, εμπλέκεται ερωτικά με τον Γκάβιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία ρομαντική κωμωδία με απίστευτες στιγμές γέλιου αλλά και μεγάλης συγκίνησης. Πρωταγωνιστές η Άννα Αδριανού στον ρόλο της Ρόουζ και ο Γιώργης Κοντοπόδης στον ρόλο του Ουάλς. Μαζί τους δύο νέοι ηθοποιοί, η Δανάη Καλοπήτα και ο Νίκος Καραγιαννίδης.

Το σκηνικό της παράστασης επιμελείται ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ενώ τα κοστούμια η Κατερίνα Κοντού. Την πρωτότυπη μουσική για την παράσταση γράφει ο Άγγελος Ανδρεόπουλος ενώ τους φωτισμούς επιμελείται ο Μανώλης Μπράτσης.

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στη σκηνή Intermedia του θεάτρου Αλκμήνη από τα μέσα Οκτωβρίου 2023 και φιλοδοξεί να κατακτήσει τις καρδιές του θεατρόφιλου κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button