Αθλητικά

Παναθηναϊκός: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε τις δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, με το «τριφύλλι» να χαρακτηρίζει τα λόγια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους «πράσινους» να αναφέρουν πως όσα ανέφερε αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είχε εκφράσει την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε κόσμο στον τελικό του Κυπέλλου ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ έχει ζητήσει απ’ την Αστυνομία, να μην γίνει το συλλαλητήριο των οπαδών της ομάδας την Κυριακή (19/5).

Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του «τριφυλλιού» το οποίο θέλησε να τοποθετηθεί για τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

«Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή κι επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον για το σύνολο των δηλώσεών του κ. Κωνσταντίνου, οι απόψεις του αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας. Φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού» ήταν τα όσα υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός προχώρησε και σε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, στην οποία ανέφερε πως σέβεται την προσφορά του Κωνσταντίνου

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button