Αθλητικά

Κώστας Σλούκας: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το όνομά μου»

Ο Κώστας Σλούκας ήταν αποκαλυπτικός στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «PS Blog», λίγο πριν την έναρξη της σειράς των πλέι οφ απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε «επικίνδυνη» την αντίπαλο των πρασίνων, τονίζοντας, ωστόσο, πως το κίνητρο της ομάδας για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, εκμεταλλευόμενη το πλεονέκτημα έδρας, είναι μεγάλο.

Παράλληλα, ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το ενδεχόμενο ενός ελληνικού «εμφύλιου» στον τελικό της Ευρωλίγκας, τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν, καθώς και για την ψυχολογία του πριν και μετά τα κρίσιμα σουτ.

Ο Κώστας Σλούκας για τον κόσμο του Παναθηναϊκού 

Σχετικά με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR και τη σχέση που έχει αναπτύξει μαζί τους, δήλωσε: «Φέτος έχουμε δει κάτι πραγματικά ανεπανάληπτο! Έρχονται ακόμα και με την τελευταία ομάδα, όπως όταν παίζαμε με την Άλμπα, να γεμίσουν το γήπεδο, 18.000 κόσμος!

Το γεγονός ότι τραγουδάνε το όνομά μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι συγκινητικό πραγματικά. Αναλογιστείτε για ποιους παίκτες έχει τραγουδήσει αυτός ο κόσμος στο παρελθόν».

Επιπλέον, με χιουμοριστική διάθεση, ο Κώστας Σλούκας αποκάλυψε ποιανού συμπαίκτη τη μουσική δεν αντέχει να ακούει στα αποδυτήρια, ποια συμβουλή του πατέρα του ακολουθεί καθημερινά, καθώς και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει παρέα με τον Εργκίν Αταμάν αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει εφέτος την Euroleague.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

To άρθρο Κώστας Σλούκας: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το όνομά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button