Αθλητικά

Ολυμπιακός: «Καθαρή» η μαγνητική του Πετρούσεφ, αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα

Θετικά νέα για τον Ολυμπιακό ενόψει του δεύτερου αγώνα στην έδρα της Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Euroleague, αφού ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι πιθανό να καταφέρει να αγωνιστεί.

Ένας τραυματισμός του στο τέλος του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, “πάγωσε” τους Πειραιώτες, αλλά οι εξετάσεις του Πετρούσεφ ήταν τελικά “καθαρές” και πλέον υπάρχουν ελπίδες να είναι διαθέσιμος, ακόμη και στο δεύτερο ματς της σειράς των πλέι οφ της Euroleague.

Ο Σέρβος σέντερ δεν προπονήθηκε σήμερα (25/04), αλλά έδωσε το “παρών” στην προπόνηση (φωτό) και θα δοκιμάσει αύριο το πόδι του πριν τον αγώνα, ώστε να κριθεί την τελευταία στιγμή, η συμμετοχή του στο δεύτερο αγώνα με τους Καταλανούς. Στο χθεσινό ματς πάντως, ο Πετρούσεφ ήταν εξαιρετικός μέχρι να τραυματιστεί, έχοντας 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 5 κερδισμένα φάουλ σε λίγο πάνω από 15 λεπτά συμμετοχής.

To άρθρο Ολυμπιακός: «Καθαρή» η μαγνητική του Πετρούσεφ, αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button