Αθλητικά

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκος» οιωνός με τη συμπλήρωση 27 ετών από την πρώτη του Euroleague στον τελικό με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε στα φετινά πλει οφ της Euroleague, αντιμετωπίζοντας την Μπαρτσελόνα (22:00, Newsit.gr, Novasports 4HD), την οποία είχε… καθαρίσει πριν από 27 χρόνια, κατακτώντας την πρώτη του ευρω-κούπα και το “Triple Crown”.

27 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (24.04.2024) από τη βραδιά που ο Ολυμπιακός σήκωσε για πρώτη φορά το τρόπαιο της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έγινε το 1997 η πρώτη ελληνική ομάδα που πέτυχε το Triple Crown (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Στον τελικό του Final Four της Euroleague στη Ρώμη, κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 73–58 και στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης.

Οι Πειραιώτες πόσταραν στα social media για τον τελικό του “Παλαουέρ” της Ρώμης και τον πρώτο ευρωπαϊκό τους τίτλο. “Σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια ο Ολυμπιακός επικράτησε 73-58 της Μπαρτσελόνα στη Ρώμη και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης”.

Κάτι που θεωρείται από πολλούς ως… καλός οιωνός, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπαρτσελόνα, για τα πλέι οφ της φετινής Euroleague.

To άρθρο Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκος» οιωνός με τη συμπλήρωση 27 ετών από την πρώτη του Euroleague στον τελικό με την Μπαρτσελόνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button