Ειδήσεις Ελλάδος

Πέντε δραστηριότητες για ένα Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο

Αγαπημένος προορισμός, ειδικά για τους Αθηναίους, το Ναύπλιο βρίσκεται όλο τον χρόνο στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των ταξιδιωτών. Μια πανέμορφη, γραφική παλιά πόλη, μνημεία και αξιοθέατα, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συνθέτουν μια εμπειρία που οι περισσότεροι κατατάσσουν στις κορυφαίες των ταξιδιών τους – και μάλιστα, από εκείνες που αγαπούν να περιλαμβάνουν τακτικά.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της εκδρομής είναι αυτονόητα και πασιφανή, καθώς πρόκειται για ένα μέρος που βρίσκεται κοντά στην Αθήνα (λιγότερο από 2 ώρες με το αυτοκίνητο) και είναι ό,τι πρέπει είτε για μονοήμερη, είτε για διήμερη απόδραση. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για να δραστηριότητες στα γραφικά σοκάκια της πόλης και στα περίχωρα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Ναύπλιο είναι το μέρος εκείνο που πάντα θέλει κανείς να επιστρέφει, καθώς αποτελεί μία ρομαντική γραφική πόλη, ιδανική για να ξεφύγουμε, έστω για ένα Σαββατοκύριακο, από τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Είναι εκείνο το μέρος που καταφέρνει μέσα στην απλότητά του να συνδυάζει την ομορφιά του φυσικού τοπίου, την ηρεμία και την γαλήνη που έχουμε ανάγκη, κατά ενός ταξιδιού που μας γεμίζει εμπειρίες, ενέργεια και διαύγεια.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button