Αθλητικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Η θύρα 7 ζήτησε όσοι βρεθούν στο Καραϊσκάκη να έχουν μαζί τους κασκόλ

Η θύρα 7 έκανε κάλεσμα στον κόσμο που θα βρεθεί στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άστον Βίλα για την ρεβάνς των ημιτελικών του  Conference League να έχει μαζί του κασκόλ.

Συγκεκριμένα το πολύ σπουδαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού ενάντια στην Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φίλους των Πειραιωτών, με την θύρα 7 μάλιστα μέσα από ανακοίνωση της να επισημάνει πως όποιος βρεθεί στο Καραϊσκάκης για να δει από κοντά τον αγώνα, να έχει μαζί του ένα κασκόλ.

Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με την ατμόσφαιρα που θέλουν να δημιουργήσουν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να πάρουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει προίκα το 2-4 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία και θέλει τη νίκη για να μπορέσει να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Ευρωπαϊκό τελικό.

To άρθρο Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Η θύρα 7 ζήτησε όσοι βρεθούν στο Καραϊσκάκη να έχουν μαζί τους κασκόλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button