Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Θα περίμενα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Πόλεμος» δηλώσεων έχει ξεσπάσει για τους ψηφοφόρους των «Σπαρτιατών», με τον βουλευτή της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκο, να απαντάει σήμερα (25/4/24) ότι η ΝΔ θέλει την ψήφο όλων των πολιτών όπως και να αυτοπροσδιορίζονται.

Τα όσα είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, προκάλεσαν ένα νέο «κύμα» δηλώσεων για τους ψηφοφόρους των «Σπαρτιατών», με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει ανάρτηση.

«Ο κ. Ρωμανός είπε νωρίτερα πως «σε ένα κανονικό κόμμα» όσοι έχουν τέτοιες απόψεις «θα διαγράφονταν». Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου, αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί Δεξιάς και Ακροδεξιάς, όπου όλοι οι Ακραίοι χωράνε, από υποψηφίους ευρωβουλευτές μέχρι ψηφοφόρους» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

«Οι κεντρώοι που ψήφισαν ΝΔ ας αναρωτηθούν τι σχέση έχουν με αυτά τα «λουλούδια» και ας κάνουν αυτή τη φορά την επιλογή που τους αξίζει.

Προσωπικά, το ξεκαθάρισα μονολεκτικά και απόλυτα: ΟΧΙ. Οι νεοναζί ψηφοφόροι δε μας αφορούν. Είναι έξω από τον κόσμο, τον πολιτισμό και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης πάντως, μιλώντας για το θέμα, απάντησε νωρίτερα:

«Ασχέτως του τι λέω εγώ σας παρέθεσα γεγονότα, πράξεις, τροπολογίες και υπομνήματα. Οι πράξεις του κόμματος του κυρίου Κασσελάκη λένε το ακριβώς αντίθετο. Η απάντηση βρίσκεται στις πράξεις. Εκεί να την βρείτε».

 

 

 

 

 

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Θα περίμενα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του Τάκη Θεοδωρικάκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button