lifestyle

Η μεγάλη επιστροφή της Celine Dion με topless εμφάνιση – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη μάχη με τη σπάνια ασθένεια

Η Celine Dion επέστρεψε στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις, με μια τολμηρή – για τα δεδομένα της – φωτογράφιση.

Στην φωτογράφιση η 55χρονη Celine Dion δεν δίστασε να φωτογραφηθεί topless, φορώντας ένα άσπρο ταγέρ και παντελόνι και καλύπτοντας το επίμαχο σημείο με το χέρι της.

Παράλληλα η Celine Dion μίλησε ανοιχτά για το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» από το οποίο πάσχει και για τη μάχη της με αυτό.

Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό. Όπως είπε στην συνέντευξή της στην Vogue, για την οποία και φωτογραφήθηκε, η μάχη είναι πολύ δύσκολη καθώς οι μύες της παραλύουν. «Είναι ένα σύνδρομο που κάνει ανθρώπους αγάλματα, αφού κλειδώνει τις λειτουργίες τους και δεν μπορούν να περπατήσουν ή να κινηθούν».

Όπως είπε, στην αρχή αναρωτιόταν γιατί συνέβη σε αυτήν αυτό, τι λάθος είχε κάνει; «Η ζωή δεν δίνει απαντήσεις, πρέπει απλά να παλέψεις» είπε.

Ανέφερε πως 5 μέρες την εβδομάδα γυμνάζεται και κάνει φυσικοθεραπείες και θεραπείες για τη φωνή.

Όσο για το εάν και πότε θα επιστρέψει στην σκηνή, η Celine Dion απαντά πως δεν υπάρχει ακόμα απάντηση σε αυτό. Παλεύει κάθε μέρα και κοιτάζει κάθε μέρα να βελτιώνεται. «Δεν ξέρω, το σώμα μου θα μου πει» ανέφερε.

 

To άρθρο Η μεγάλη επιστροφή της Celine Dion με topless εμφάνιση – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη μάχη με τη σπάνια ασθένεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button