Ομορφιά

Ο χιουμοριστικός διάλογος της Ελένης Μενεγάκη με την 8χρονη κόρη της για τις εκλογές

Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, η 8χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου έκανε μερικές ερωτήσεις στη μαμά της.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της, το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούν, η Μαρίνα Παντζοπούλου τη ρώτησε για το αν θα πάει να ψηφίσει και ποια είναι η προτίμησή της.

«Η δικιά μου μικρή κόρη πού τα ακούει; Τα λένε στο σχολείο; Μου πέταξε δύο ονόματα, δεν τα ξέρει όλα. Στο κρεβάτι, το βράδυ πριν κοιμηθούμε, με άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Με ρώτησε αν θα ψηφίσω στις εκλογές και της απάντησα βεβαίως γιατί όλοι πρέπει να ψηφίζουμε. “Τι θα ψηφίσεις;”, είναι αυτά τα… γαλλικά που ρίχνω εγώ εκείνη την ώρα γιατί δεν θέλω να μιλάω με τα παιδιά για τέτοια θέματα. Ακόμα… Της είπα ότι αυτά τα σκέφτεται ο καθένας με τον εαυτό του και μου απάντησε “δηλαδή δεν θα μου πεις;”.

Κάνουν κάθε μήνα στο σχολείο ποιο είναι το αγαπημένο παιδί του τμήματος και τότε εγώ τη ρώτησα αν έμαθε τι ψήφισαν οι φίλοι της. Μου απάντησε όχι, και τότε της λέω: “άρα εμένα τι με ρωτάς; Αυτά είναι δικά μου, είσαι πολύ μικρή ακόμα για τέτοια”. “Πάντως αν ψήφιζα, θα ψήφιζα τον τάδε γιατί μου αρέσει το όνομά του” μου απάντησε η 8χρονη κόρη μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button