Τεχνολογία

Το Google Flights αποκαλύπτει νέα λειτουργία για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες

Οι τακτικοί χρήστες του Google Flights ενδέχεται να παρατηρήσουν μια νέα λειτουργία την επόμενη φορά που θα μεταβούν στον ιστότοπο για να ελέγξουν τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών και να συγκρίνουν τις τιμές των πτήσεων.

Η νέα λειτουργία που ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Δευτέρας σε δελτίο τύπου είναι η καθοδήγηση της Google σχετικά με τη φθηνότερη ώρα για κράτηση πτήσης, η οποία συμπληρώνει τις ειδοποιήσεις παρακολούθησης τιμών και μια επιλογή εγγύησης τιμής που ήδη υπάρχει.

Οι χρήστες που θέλουν να περιμένουν χαμηλότερους ναύλους πριν κάνουν κράτηση μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια λειτουργία παρακολούθησης τιμών που «μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για εσάς», είπε η Google.

Το Google Flights δημοσίευσε τους προορισμούς με τις περισσότερες αναζητήσεις μέχρι στιγμής φέτος για ταξίδια που αναχωρούν από τις 20 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 5 Ιανουαρίου 2024, από αεροδρόμια των ΗΠΑ. Το θέρετρο του Κανκούν του Μεξικού καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Η φθηνότερη ώρα για κράτηση: Η Google Flights είπε ότι επιτρέπει ήδη στους χρήστες να δουν εάν οι τρέχουσες τιμές για μια αναζήτηση είναι χαμηλές, τυπικές ή υψηλές σε σύγκριση με τους προηγούμενους μέσους όρους για την ίδια διαδρομή.

Αλλά από αυτήν την εβδομάδα, οι αναζητήσεις που έχουν αξιόπιστα δεδομένα τάσεων θα επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να δουν σε ποιο χρονικό πλαίσιο οι τιμές ήταν συνήθως οι χαμηλότερες. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να αποφασίσουν καλύτερα αν θα κάνουν κράτηση τώρα ή αργότερα, ανέφερε η Google.

Παρακολούθηση τιμών: Οι χρήστες που θέλουν να περιμένουν χαμηλότερους ναύλους πριν κάνουν κράτηση μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια λειτουργία παρακολούθησης τιμών που «μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για εσάς», είπε η Google.

Τα άτομα που ενεργοποιούν την παρακολούθηση τιμών θα ειδοποιούνται αυτόματα εάν οι τιμές πτήσεων μειωθούν «σημαντικά», δήλωσε η Google. Μπορεί να ρυθμιστεί για παρακολούθηση για συγκεκριμένες ημερομηνίες ή για παρακολούθηση τιμών σε «οποιεσδήποτε ημερομηνίες». Οι χρήστες πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στους λογαριασμούς της Google για να το χρησιμοποιήσουν.

Δημοφιλείς προορισμοί χειμερινών διακοπών:

Οι ζεστές αποδράσεις και οι μεγάλες πόλεις κυριαρχούν στα 10 κορυφαία σημεία που αναζητούνται στο Google Flights. Αυτοί είναι:

1. Κανκούν

2. Μαϊάμι/Φορτ Λόντερντεϊλ

3.Λονδίνο

4. Νέα Υόρκη

5.Τόκιο

6. Σαν Χουάν

7.Χονολουλού

8.Ορλάντο

9. Παρίσι

10. Λος Άντζελες

Η Google είπε επίσης ότι η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε πτήσεις για τις διακοπές των Χριστουγέννων είναι γύρω στις αρχές Οκτωβρίου.

«Οι μέσες τιμές τείνουν να είναι οι χαμηλότερες 71 ημέρες πριν από την αναχώρηση – μια μεγάλη αλλαγή από τις πληροφορίες μας για το 2022, οι οποίες διαπίστωσαν ότι οι μέσες τιμές ήταν χαμηλότερες μόλις 22 ημέρες πριν από την αναχώρηση», ανέφερε η Google στην ανακοίνωση.

Google Flights unveils new feature to help travelers save money and reveals most-searched winter holiday spots

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button