Αθλητικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε μέσω Face Time στα αποδυτήρια των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το μπρέικ με τη νίκη του με 77-75 στην έδρα της Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου.

Μία ίωση κράτησε τον Κώστα Παπανικολάου στην Ελλάδα, αλλά ο Ολυμπιακός κάλυψε την απουσία του και έφθασε σε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπαρτσελόνα, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 της Euroleague.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών συνεχάρη πάντως τους συμπαίκτες του, οι οποίοι του έκαναν κλήση μέσω Face Time από τα αποδυτήρια για να πανηγυρίσουν μαζί τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν αυτός που κάλεσε τον Παπανικολάου στο κινητό, για να πάρει μία… γεύση από τα αποδυτήρια.

Συγχαρητήρια στους παίκτες είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που ήταν λακωνικός και έδειξε να θέλει να αφήσει γρήγορα πίσω το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αφού ακολουθεί άμεσα και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε μέσω Face Time στα αποδυτήρια των Πειραιωτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button