Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε στις προπονήσεις και δίνει λύση στον Φατίχ Τερίμ ενόψει Άρη

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις, μια ημέρα μετά την ήττα του στην έδρα της ΑΕΚ και ο Φατίχ Τερίμ δέχθηκε ευχάριστα νέα από τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ενόψει Άρη.

Παρουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ πραγματοποιήθηκε η σημερινή (25.04.2024) προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (28.04, 20:30) αγώνα με τον Άρη στη Λεωφόρο, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού είχε μείνει εκτός προπονήσεων από τις 2 Απριλίου με πρόβλημα στη μέση, αλλά την Πέμπτη (25.04) προπονήθηκε σε φουλ ένταση και θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής, προσφέροντας μία σημαντική λύση στα μετόπισθεν, απ’ την στιγμή που θα απουσιάσουν οι Τιν Γεντβάι και Σαμέτ Ακαϊντίν, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες.

Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 60 λεπτά στον αγώνα της Τετάρτης (24/4) με την ΑΕΚ, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε στις προπονήσεις και δίνει λύση στον Φατίχ Τερίμ ενόψει Άρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button