Αθλητικά

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-0: Στον τελικό του FA Cup Αγγλίας η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε 1-0 την Τσέλσι χάρη στο γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα, με τους «σίτιζενς» να προκρίνονται στον τελικό του FA Cup.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Τσέλσι 1-0 στον μεταξύ τους ημιτελικό για το FA Cup, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης χάρη στο γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 84΄.

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι οι δυο ομάδες διεκδίκησαν με αξιώσεις τη νίκη, ωστόσο η ομάδα που χαμογέλασε στο τέλος ήταν εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα που μεσοβδόμαδα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελίκά του Champions League, ήταν ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση και με το γκολ του έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό στην Μάντσεστερ Σίτι.

Από την πλευρά της η Τσέλσι μετά από αυτό το αποτέλεσμα έμεινε επίσημα χωρίς τίτλο για τη σεζόν 2023/24 αφού πλέον δεν διεκδικεί κάποιο τρόπαιο.

To άρθρο Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-0: Στον τελικό του FA Cup Αγγλίας η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button